طب سنتی آشنايي با خواص و مضرات ذرت

  • نویسنده موضوع Shadi.Roohbakhsh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 260
  • کاربران تگ شده هیچ

Shadi.Roohbakhsh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/3/19
ارسالی‌ها
1,876
پسندها
11,371
امتیازها
33,373
مدال‌ها
43
سن
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .

بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرت‌های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالم‌تر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطان‌زایی آن را افزایش می‌دهد. این را هم بدانید که اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست می‌دهد.

رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین Zeine و زیازانتین Zeaxanthine می باشد .

در ۱۰۰ گرم دانه ذرت خام مواد زیر موجود است :
  • انرژی:350 کالری
  • آب:13 گرم
  • پروتئین:۹ گرم
  • چربی:4 گرم
  • مواد نشاسته ای:۷۲ گرم
  • کلسیم:۲۲ میلی گرم
  • سدیم:1 میلی گرم
  • پتاسیم:285 میلی گرم
  • فسفر:265 میلی گرم
  • آهن:2 میلی گرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Shadi.Roohbakhsh

Shadi.Roohbakhsh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/3/19
ارسالی‌ها
1,876
پسندها
11,371
امتیازها
33,373
مدال‌ها
43
سن
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ریزمغذی‌هاست می‌تواند یک میان وعده بسیار مطلوب و مفید باشد.

  • ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود،
  • سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیت‌های فیزیولوژیکی در بدن کمک می‌کند،
  • حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظه‌ای دارد
  • حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماری ‌ها مفید است.
  • به دلیل این مزایای تغذیه‌ای، متخصصان تاکید دارند که ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند.
  • ذرت علاوه بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می‌کند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.
  • ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است؛...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Shadi.Roohbakhsh

Shadi.Roohbakhsh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/3/19
ارسالی‌ها
1,876
پسندها
11,371
امتیازها
33,373
مدال‌ها
43
سن
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
خواص درمانی کاکل ذرت
کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن آن می چینند و به سرعت خشک می کنند . کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند .

در ۱۰۰ گرم کاکل ذرت مواد زیر موجود است :

  • گوگرد:۲/۸ میلی گرم
  • کلر:3/6 میلی گرم
  • فسفر:5/2 میلی گرم
  • سیلیسیم:4 گرم
  • آهن:۰/۰۶ میلی گرم
  • کلسیم:1/7 میلی گرم
  • منیزیم:1/4 میلی گرم
  • سدیم:۰/۲ میلی گرم
  • پتاسیم:26/5 میلی گرم
» برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت ،‌مقدر ۳۰ گرم از آ ن را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم کنید .
  • کاکل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم است، به همین دلیل دم کرده آن ادرار آور است و آرام کننده دستگاه ادراری است .
  • درد و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Shadi.Roohbakhsh

Shadi.Roohbakhsh

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/3/19
ارسالی‌ها
1,876
پسندها
11,371
امتیازها
33,373
مدال‌ها
43
سن
22
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
طبخ ذرت
  • ذرت به خودی خود ماده غذای بسیار مفیدی است اما نحوه طبخ و تهیه آن در سلامتش بسیار تاثیرگذار است. برای مثال اضافه کردن نمک و کره از ارزش غذایی آن می‌کاهد و می‌تواند زمینه‌ساز چاقی و بیماری‌های متابولیکی شود. میان‌وعده‌هایی مانند ذرت بوداده یا پاپ کورن می‌توانند به اندازه سبزیجات و میوه‌‌ها آنتی‌اکسیدان‌های لازم را به بدن برسانند. آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند از بیماری‌های مختلف قلبی، سرطان‌ها و بیماری‌های متابولیکی مانند دیابت جلوگیری کنند. درواقع پلی‌فنل موجود در آنها رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد و با بیماری‌ها مبارزه می‌کند.
خواص ذرت پخته
  • طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی و مفید آن شامل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Shadi.Roohbakhsh

*SHAKIBAgh*

کاربر خبره
کاربر خبره
تاریخ ثبت‌نام
25/6/18
ارسالی‌ها
4,231
پسندها
28,255
امتیازها
69,873
مدال‌ها
26
سطح
29
 
  • #5
ذرت را به گونه های مختلفی مصرف می نمایند. اما هر نوع ذرت دارای کالری و ارزش غذایی مختص به خود است. در این مطلب قصد داریم درمورد کالری انواع ذرت و بلال بحث نماییم. تا انتها با ما همراه باشید.
همه چیز درباره کالری و ارزش غذایی انواع ذرت


دانستنی های مهم و کاربردی درمورد کالری و ارزش غذایی ذرت
ذرت در فهرست سبزیجات نشاسته ای قرار می گیرد. این بدان معنی است که کربوهیدرات در ذرت و سایر سبزیجات نشاسته ای سه برابر بیشتر از سبزیجات غیر نشاسته ای است. میزان کربوهیدرات زیاد در این ماده، انرژی را در قالب قندهای طبیعی و نشاسته های پیچیده فراهم می کند.
یک عدد ذرت علاوه بر نشاسته، فیبر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : *SHAKIBAgh*
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] EUROS

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا