متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پزشکی 8 دلیل علمی که مصرف پاپریکا را به شما توصیه می کند

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 179
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
سطح
39
 
ارسالی‌ها
6,888
پسندها
45,857
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
  • #1
پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (capsicum annuum) تهیه می‌شود. امروزه از این ادویه در سراسر جهان برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاهای برنجی و خورشتی استفاده می‌شود. اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی پاپریکا به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد.

امروزه پایریکا در رنگ‌های مختلفی همچون قرمز، نارنجی و زرد و طعم‌های شیرین، دودی و تند در بازار موجود است. این گیاه نه تنها سرشار از آنتی‌اکسیدان است بلکه منبعی غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز محسوب می‌شود. در ادامه به ۸ مزیت پاپریکا که در تحقیقات علمی نیز به اثبات رسیده است اشاره خواهیم کرد:
۱- سرشار از مواد مغذی است
پاپریکا سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا