- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده (capsicum annuum) تهیه میشود. امروزه از این ادویه در سراسر جهان برای افزودن رنگ، طعم و عطر در بسیاری از غذاهای برنجی و خورشتی استفاده میشود. اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی پاپریکا به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد.
امروزه پایریکا در رنگهای مختلفی همچون قرمز، نارنجی و زرد و طعمهای شیرین، دودی و تند در بازار موجود است. این گیاه نه تنها سرشار از آنتیاکسیدان است بلکه منبعی غنی از ویتامینها و مواد معدنی نیز محسوب میشود. در ادامه به ۸ مزیت پاپریکا که در تحقیقات علمی نیز به اثبات رسیده است اشاره خواهیم کرد:
۱- سرشار از مواد مغذی است
پاپریکا سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید...
امروزه پایریکا در رنگهای مختلفی همچون قرمز، نارنجی و زرد و طعمهای شیرین، دودی و تند در بازار موجود است. این گیاه نه تنها سرشار از آنتیاکسیدان است بلکه منبعی غنی از ویتامینها و مواد معدنی نیز محسوب میشود. در ادامه به ۸ مزیت پاپریکا که در تحقیقات علمی نیز به اثبات رسیده است اشاره خواهیم کرد:
۱- سرشار از مواد مغذی است
پاپریکا سرشار از مواد مغذی و ترکیبات مفید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.