متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه سس ژوگ (شوق)؛ سبز و تند از سرزمین مردمان خوشبخت

  • نویسنده موضوع Zahra.gh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 144
  • کاربران تگ شده هیچ

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • #1
سس ژوگ یا شوق یک سس تند و سبز رنگ است که بخشی از فرهنگ آشپزی مردم یمن محسوب می‌شود. این سس به دلیل وجود زیره سیاه و گشنیز طعمی چند لایه دارد و رنده پوست پرتقال هم رنگی روشن و بوی دل انگیز به آن می‌دهد. مقداری از آن را روی تخم مرغ بریزید و یا مقداری روی نان ساندویچ‌تان پخش کنید یا به عنوان یک دیپ استفاده کنید و از طعم خوش و بوی فوق العاده آن بهره ببرید.

سس ژوگ (شوق)؛ سبز و تند از سرزمین مردمان خوشبخت


سس ژوگ که بهتر است آن را به همان عربی یعنی شوق تلفظ کنیم علاوه بر کشور یمن در بسیاری از کشور‌های جهان بخصوص کشور‌های غربی که بسیار اهل ساندویچ و مخلفاتی همچون سس هستند، مشهور و پر طرفدار است. سس شوق به چندین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh

Zahra.gh

کاربر نیمه فعال
سطح
12
 
ارسالی‌ها
461
پسندها
2,878
امتیازها
15,073
مدال‌ها
11
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم

  • گشنیز: ۷۰ گرم
  • جعفری: ۳۵ گرم
  • فلفل تند: ۲ تا ۳ عدد (سرانو یا هالوپینو)
  • سیر: ۲ حبه
  • پودر زیره: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پوست پرتقال: نصف یک عدد
  • نمک: کمی
  • روغن زیتون فوق بکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: کمی در صورت نیاز

طرز تهیه

۱. سر و دم فلفل را جدا کرده و هسته‌های آن را دور بریزید. پوست سیر را جدا کنید و درشت خرد کنید. گشنیز و جعفری را هم درشت خرد کنید. همه مواد به جز آب را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. چند بار دکمه غذاساز را بزنید تا خوب ترکیب شوند و بافتی شبیه پستو پیدا کنند؛ البته کمی درشت‌تر از پستو. یا اینکه آن‌ها را با استفاده از چاقو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Zahra.gh
عقب
بالا