متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

برانکو:سوما یکی از دلایل مهم جدایی من از الاهلی بود

• نویسنده موضوع ¦[☆ Atrin ☆]¦›
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 154
  • کاربران تگ شده هیچ

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
01442241.jpg

این تیم ملی و سرمربی‌اش واقعی هستند
برانکو:سوما یکی از دلایل مهم جدایی من از الاهلی بود
سرمربی کروات سابق پرسپولیس در گفتگویی مفصل در خصوص مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

به گزارش “ورزش سه”، برانکو که بعد از جدایی از پرسپولیس راهی الاهلی عربستان شد بعد از اتفاقاتی عجیب از این تیم اخراج شد؛ او اکنون درباره مسیر منتهی به جدایی‌اش از پرسپولیس، برکناری از الاهلی، مطالباتش از پرسپولیس و شرایط کالدرون و مسائل جالب دیگری صحبت کرده، که در ادامه می‌توانید آن را بخوانید.

*حسرت جام آسیایی با پرسپولیس در دلمان ماند
*متاسفانه با باشگاه پرسپولیس به توفق نرسیدیم
*علاقه خود به مردم ایران را هیچ وقت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ¦[☆ Atrin ☆]¦›

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
پرسپولیس هم اوضاع خوبی ندارد و مورد انتقاد هواداران است.

قبل از هرچیز باید بگویم مهم این است که پرسپولیس تیم خوبی دارد و قطعاً در کنار سپاهان و پدیده و تراکتور و استقلال شانس اصلی کسب قهرمانی است و طبیعتاً نیاز به زمان دارد. به همراه سرمربی جدید باید به آنها فرصت داد تا با شرایط تطبیق پیدا کنند. کل تیم تغییر کرده و نفرات خوبی مثل فرشاد احمدزاده، امیری و بازیکن خارجی اضافه شدند و این تغییرات سازماندهی مجدد لازم دارد تا شانس پرسپولیس باز هم شانس اصلی قهرمانی شود.

* بازی‌‌های پرسپولیس را دنبال می‌کنید؟

تا الان فرصتش نبود. من می‌خواستم دربی را ببینم ولی اینترنت خوبی در آن لحظه در اختیار نداشتم و نتوانستم بازی با ببینم ولی حالا که وقت بیشتری دارم تلاش میکنم بازی‌ها را...

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
سطح
24

ارسالی‌ها
11,709
پسندها
10,744
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
اینکه دریافت مطالبات شما حق‌تان است شکی نیست ولی اگر باشگاه نتواند مشکل را حل کند ممکن است ادامه این روند پرسپولیس را دچار محرومیت کرده و باعث ناراحتی هواداران شود. تا چه حد خوشبین هستید کار به آنجا نکشد؟

همانطور که گفتم این موضوعی نیست که در اختیار من باشد و به من ارتباطی داشته باشد. این موضوع کاملا در اختیار باشگاه است و به آنها ربط دارد و بستگی دارد چطور رفتار کنند تا نه باشگاه دچار مشکل شود و نه ما. من 4 سال در پرسپولیس با یک قرارداد حضور داشتم و هرگز مبلغ آن را بالا نبردم و درخواستی برای اضافه کردن مبلغ نداشتم.

01401644.jpg

* یکی از دلایل بالا رفتن قیمت شما آپشن‌هایی بود که برای عناوین مختلف داشتید. در آن...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا