- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,555
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
یکی از اعتراضها به مدیریت کانون سردفتران را شکاف درآمدی دفاتر اسناد رسمی عنوان کرد و گفت: با اینکه رفع این مشکل از وظایف هیئت مدیره کانون سردفتران و دفتریاران است، فکری به حال آن نمیشود؛ نه تنها فکری نمیشود بلکه تلاشهایی که در این ارتباط از سوی افراد مختلف صورت گرفته نیز وتو میشود و مانع تراشی میکنند.
این سردفتر اسناد رسمی، پنهان کاری در منابع مالی و نحوه هزینهکرد وجوه را از دیگر ایرادات و انتقادات به مدیریت کانون سردفتران خواند و افزود: به رغم اینکه طی چندین سال گذشته بارها به صورت کتبی و شفاهی در جلسات عمومی و خصوصی تقاضا کردم مصوبات هیئت مدیره کانون برای همکاران منتشر شود اما وقعی ننهاده و اعتنایی نکردند تا جایی که مجبور به شکایت در این ارتباط شدم.
جوادی گفت: به طور کلی در...
این سردفتر اسناد رسمی، پنهان کاری در منابع مالی و نحوه هزینهکرد وجوه را از دیگر ایرادات و انتقادات به مدیریت کانون سردفتران خواند و افزود: به رغم اینکه طی چندین سال گذشته بارها به صورت کتبی و شفاهی در جلسات عمومی و خصوصی تقاضا کردم مصوبات هیئت مدیره کانون برای همکاران منتشر شود اما وقعی ننهاده و اعتنایی نکردند تا جایی که مجبور به شکایت در این ارتباط شدم.
جوادی گفت: به طور کلی در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.