متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گلایه یک سردفتر از تبعیض و انحصار در درآمدزایی دفاتر اسناد رسمی

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 197
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
یکی از اعتراض‌ها به مدیریت کانون سردفتران را شکاف درآمدی دفاتر اسناد رسمی عنوان کرد و گفت: با اینکه رفع این مشکل از وظایف هیئت مدیره کانون سردفتران و دفتریاران است، فکری به حال آن نمی‌شود؛ نه تنها فکری نمی‌شود بلکه تلاش‌هایی که در این ارتباط از سوی افراد مختلف صورت گرفته نیز وتو می‌شود و مانع تراشی می‌کنند.
این سردفتر اسناد رسمی، پنهان کاری در منابع مالی و نحوه هزینه‌کرد وجوه را از دیگر ایرادات و انتقادات به مدیریت کانون سردفتران خواند و افزود: به رغم اینکه طی چندین سال گذشته بارها به صورت کتبی و شفاهی در جلسات عمومی و خصوصی تقاضا کردم مصوبات هیئت مدیره کانون برای همکاران منتشر شود اما وقعی ننهاده و اعتنایی نکردند تا جایی که مجبور به شکایت در این ارتباط شدم.
جوادی گفت: به طور کلی در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
وی در پاسخ به این سوال که عظیمیان یکی از اعضای هیئت مدیره کانون سردفتران در یک برنامه تلویزیونی اخیراً گفته اوایل طرح موضوع تصدی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، سردفتران مایل به پذیرش این دفاتر نبودند و سردفترانی که تصدی این دفاتر را قبول کردند، از خود گذشتگی کرده‌اند گفت: همان زمان به خود بنده پیشنهاد دادند تصدی این دفاتر را بگیرم اما گفتم به دو دلیل قبول نمی‌کنم؛ نخست اینکه عمومیت ندارد و تبعیض آمیز است و دلیل دوم هم این است که اصلاً انجام این عمل با فلسفه وجودی دفتر اسناد رسمی در تعارض است.
جوادی بیان کرد: فلسفه وجودی دفتر اسناد رسمی، تنظیم اسناد رسمی برای جلوگیری از ترافع و دعوا بین مردم است. یعنی شخصیت دفتر اسناد رسمی این است که در جهت بهداشت قضایی و کاهش پرونده‌ها فعالیت کند بنابراین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا