دستور تهیه دسر کرم لبو
پودر ژلاتین را به روش بنماری حل می کنیم و میگذاریم خنک شود.
شیر، شکر و خامه را روی حرارت قرار می دهیم و هم میزنیم تا شکر در شیر حل بشه.
از روی حرارت برمیداریم و لبو و پودر ژلاتین بن ماری شده را اضافه کرده و بعد از هم زدن توی قالب میریزیم و چند ساعت در یخچال قرار می دیم.
روش بنماری کردن پودر ژلاتین
برای بن ماری کردن ده قاشق غذاخوری آب در یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید.
بعد از چند ثانیه که حالت اسفنجی پیدا کرد روی حرارت غیر مستقیم بگذارید.
می توانید بیست ثانیه داخل ماکروفر قرار بدید تا کاملا ذوب شود.
بعد از خنک شدن به شیر ولرم (نه داغ)اضافه کنید.