طرز تهیه فیلینگ پنیری چیز کیک اسفناج
پنیر لبنه یا ماسکارپونه ۴ قاشق غذاخوری
خامه قنادی ۸ قاشق غذاخوری یا مخلوط خامه صبحانه و شکر
وانیل کمی
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
نصف پیمانه آب سرد
آب سرد و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری می کنیم.
ژلاتیم حل شده، وانبل، خامه و پنیر را کاملا با همزن مخلوط می کنیم.
نکته » مقدار مواد بستگی به ارتفاعی که دوست دارین و یا سایز قالبتون میتونه متفاوت باشه.
یعنی میتونید کمتر یا بیشتر درست کنید.
اگه پنیر دوست ندارید کلا حذف کنید یا مقدار خامه کم کنید. کلا سلیقه ایه.
وقتی مواد روی سطح کیک صاف کردید میره تو یخچال تا وقتی سطح کار کمی خنک و سفت بشه.
حدودا نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه.