♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,917 امتیازها 71,673 مدالها 21 سن 24 29/10/19 نویسنده موضوع #1 یک دسر راحت و سریع اما خوشمزس. من دسر را دقیقا با همین مقدار مواد درست کردم و قالبم ١/۵ سانتش خالی موند. اگر می خواهید قالبتون پر بشه مقدار مواد را ٢ برابر کنید.
یک دسر راحت و سریع اما خوشمزس. من دسر را دقیقا با همین مقدار مواد درست کردم و قالبم ١/۵ سانتش خالی موند. اگر می خواهید قالبتون پر بشه مقدار مواد را ٢ برابر کنید.
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,917 امتیازها 71,673 مدالها 21 سن 24 29/10/19 نویسنده موضوع #2 مواد مورد نیاز شیر ١/۵ لیوان بستنی کاکایو ١٠٠ گرم شکر ۴ قاشق غذاخوری کاکایو ١ قاشق غذاخوری سر پر وانیل مقداری من وانیل کاراملی زدم گلاب ٢ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ١ قاشق غذاخوری سر پر پودر نشاسته ذرت ٣ قاشق غذاخوری
مواد مورد نیاز شیر ١/۵ لیوان بستنی کاکایو ١٠٠ گرم شکر ۴ قاشق غذاخوری کاکایو ١ قاشق غذاخوری سر پر وانیل مقداری من وانیل کاراملی زدم گلاب ٢ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ١ قاشق غذاخوری سر پر پودر نشاسته ذرت ٣ قاشق غذاخوری
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,917 امتیازها 71,673 مدالها 21 سن 24 29/10/19 نویسنده موضوع #3 روش درست کردن دسر بستنی کاکائویی ابتدا پودر ژلاتین را در ١/٣ لیوان آب سرد بریزید. روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا به روش بن ماری حل شود. هم بزنید تا ساف و شفاف شود. همه مواد بالا را مخلوط کرده، خوب هم بزنید. روی حرارت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. نه شل باشد و نه سفت. سپس شعله را خاموش کرده و دسر را در قالب چرب شده بریزید. حداقل ٢ الی ٣ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
روش درست کردن دسر بستنی کاکائویی ابتدا پودر ژلاتین را در ١/٣ لیوان آب سرد بریزید. روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا به روش بن ماری حل شود. هم بزنید تا ساف و شفاف شود. همه مواد بالا را مخلوط کرده، خوب هم بزنید. روی حرارت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. نه شل باشد و نه سفت. سپس شعله را خاموش کرده و دسر را در قالب چرب شده بریزید. حداقل ٢ الی ٣ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.