دستور پخت دسر سوهان
زرده تخم مرغ داخل ظرفی ریخته و با همزن دستی کمی هم بزنید. بعد شکر پودر شده را بهش اضافه کرده، هم می زنیم تا کمی غلیظ شود.
کره را اضافه کرده و حدود 30 -40 ثانیه هم می زنیم تا فرم بگیره و غلیظ بشه.
در ظرفی آب ریخته (بهتره سرد باشه) بعد هر 2 آرد را توی آب ریخته و خوب هم می زنیم تا گلوله های آرد کاملا از بین بره.
ظرف را روی حرارت قرار داده و حدود 30 تا 40 دقیقه هم می زنیم تا حسابی قوام بیاد (با همزن دستی یا قاشق چوبی).
بعد از این مدت کره تخم مرغ و شکر را اضافه کرده و در جهت عقربه های ساعت هم می زنیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.