متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه دسر مسقطی کاراملی بسیار خوشمزه و مجلسی

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 334
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
امروز یک دسر فوق العاده خوشمزه را براتون انتخاب کردیم.دسر مسقطی کاراملی خوش طعم و خوشرنگ با عطر کارامل و گلاب جلوه زیبایی به سفره شما میده.



مسقطی کاراملی
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Najva❁

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم
شکر به اندازه ای که شیرینی دلخواه بشه ( من نصف لیوان زدم )
پودر کرم کارامل ١ بسته ( من پودر کرم کارامل شکلاتی زدم )

شیر ۴ لیوان

نشاسته گل نصف لیوان

گلاب ١ تا ٢ ق غ ( من ٢ ق زدم )

پودر ژلاتین ٢ قاشق غذاخوری سر پر

خامه نصف پاکت ( خامه صبحانه صورتی )

کره ٣٠ گرم



مسقطی کاراملی
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Najva❁

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #3
دستور تهیه مسقطی کاراملی
اول کار ١ لیوان شیر و با نشاسته گل مخلوط کنید. وقتی نشاسته کاملا حل شد، مخلوط را صاف کرده و کنار بگذارید.

حالا پودر ژلاتین را روی نصف فنجون آب سرد بپاشید و بگذارید تو ماکرویو یا بخار کتری تا کاملا حل بشه. از صافی رد کرده بگذارید کنار.

کنار حالا میریم سراغ شکر، شکر را با دو قاشق آب بزارید روی حرارت ملایم و تا زمانی که شروع به اب شدن شکر نشده هم نزنید.

بعد هم زده تا طلایی بشه و کاملا تمام شکر حل بشه ( این دو قاشق اب را خودم اضافه کردم رقیق تر میشه و مرحله دوم راحت تر انجام میشه).

حالا ٣ لیوان شیر و پودر کارامل را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا پودر کاملا حل بشه.


به محض آب شدن اون محلول نشاسته را اضافه کرده و باز هم می زنیم تا یکدست...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Najva❁

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #4
نکات
حتما حتما محلول نشاسته از صافی رد بشه.

شکر کاراملی با یک دست ریخته و همزمان با دست دیکه خیلی سریع و مدام هم زده بشه تا صاف و یکدست بشه.

پودر کاراملی دو مدل داریم ساده و شکلاتی از هر کدوم میشه استفاده کرد.

شکر را با حرارت ملایم آب کرده و مواظب باشید نسوزه که تلخ میشه.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا