دستور تهیه دسر شانامو
اول پنیر، خامه، بستنی و شیر عسلی را خوب با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
پودر ژله انگور را با ٣ قاشق پودر ژلاتین مخلوط می کنیم. رویش یک لیوان آب جوش ریخته و روی بخار کتری هم می زنیم تا شفاف شود.
ژله و ژلاتین آب شده را کنار میگذاریم تا هم دمای محیط شود و سپس به مواد اضافه می کنیم. با همزن می زنیم تا یکدست شود.
بعد قالب را با روغن مایع خیلی کم چرب کرده و مواد رادر قالب می ریزیم.
قالب را در یخچال میگذاریم حداقل ٢ الی ۵ ساعت بماند. بعد اطراف دسر شانامو را با انگشت آزاد کرده و در ظرف بر می گردانیم.
نووووووش جونتون
[IMG alt="دسر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.