متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه دسر کینگلی آیس مقوی و مجلسی مناسب ماه رمضان

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 420
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
خیلی خوشمزه و مجلسیه و کالری بالایی داره. برای کم کردن کالری می تونید خرما و کنجد را حذف کنید. من فقط کنجد را حذف کردم، اما واقعا عالی بود. ایندسر برای ماه رمضان بسیار مناسبه.

دسر کینگلی آیس


مواد لازم
  • پودر ژلاتین ٢ قاشق غذاخوری سر پر
  • بستنی معجون ١٠٠ گرم
  • خامه ١٠٠ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ١٠٠ گرم
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • کنجد ١ قاشق غذاخوری
  • خرما پوره شده ١ قاشق غذاخوری
  • دنت موزی ١ عدد
  • وانیل مقداری
  • آب ١/۴ لیوان
  • شیر ١ لیوان
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Najva❁

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
دستور تهیه دسر کینگلی آیس
اول شیر و شکر را روی حرارت میگذاریم تا شیر گرم و شکر فقط آب شود.


پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته و روی حرارت بخار آب هم می زنیم تا شفاف و یکدست شود.

پنیر، شیر ، دنت ، بستنی ، خامه ، وانبل و پوره خرما را با همزن خوب می زنیم تا دست شود.

سپس شیر و شکر را به آن اضافه کرده و باز هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.

بعد ژلاتین سرد شده و کنجد را اضافه می کنیم. افزودن کنجد سلیقه ایست، من نریختم.

مواد را مخلوط می کنیم. قالب را با روغن مایع چرب کرده و مواد را در قالب می ریزیم.

من برای این قالب یکبار دستور کامل و یکبار نصف دستور را درست کردم تا قالب پر بشه.

قالب را ١ تا ٣ ساعت در یخچال بگذارید بماند تا دسر سفت شود.

برای جدا کردن دسر کینگلی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Najva❁

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا