مواد لازم
- شیر ٢ لیوان
- بستنی وانیلی ١ لیوان
- پنیر ماسکارپونه یا لبنه ٢٠٠ گرم (من لبنه زدم)
- پودر ژلاتین ٣ قاشق غذاخوری
- آب نصف لیوان
- شکر ۵٠ گرم
- دنت بیسکوییتی ٢ بسته
- وانیل کمی
طرز تهیه دسر بوراتوس وانیلی
اول نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین را به روش بن ماری روی حرارت بگذارید تا کاملا شفاف بشه.
بعد شکر، شیر و بستنی را روی حرارت بگذارید در حدی که شکر فقط آب شه. احازه بدید ولرم بشه.
حالا دنت و پنیر را خوب با همزن بزنید.
وانیل و بعد شیر و بستنی و شکر که ولرم شده را اضافه کنید.
در پایان پودر ژلاتین آب شده را ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مواد را در قالب چرب شده ( روغن مایع را با دستمال کاغذی داخل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.