طرز تهیه دسر ماگنولیا
آرد را داخل تابه به مدت یک دقیقه با حرارت خیلی ملایم تفت داده تا بوی خامی آرد کشیده شود. دقت کنید رنگ آرد تغییر نکند.
شیر را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم دو دقیقه زمان می دهیم.
بعد شکر را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا حل شود.
نشاسته ذرت را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا گلوله نشود. اگر شد با پشت قاشق گلوله ها را بگیرید.
وقتی صاف و یک دست شد آرد را در سه مرحله اضافه کرده و مثل نشاسته ذرت عمل کرده تا صاف و یک دست شده و به غلظت فرنی برسد.
چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم. در ظرفی زرده تخم مرغ و وانیل را با چنگال زده و آرام آرام به مواد اضافه میکنیم.
همچنان به هم زدن ادامه داده تا کاملا حل شود و نبندد.
دوباره زیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.