متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه دسر فلوتاتینا با باواریا مجلسی و خوشمزه دو لایه

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 371
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسرهای فلوتاتینا را میتوانید با انواع و اقسام کرمها مثل کرمهای وانیلی, کرمهای میوه ای و … به دلخواه درست کنید. در ادامه روش تهیه دسر فلوتاتینا با باواریا تقدیمتون میشه.



دسر فلوتاتینا با باواریا
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم برای تهیه کرم باوریا
شیر 2 پیمانه

دسر فلوتاتینا با باواریا
شکر سه چهارم پیمانه

وانیل کمی

خامه قنادی 100 گرم

خامه صبحانه 80 گرم

وانیل نوک قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 2 عدد


پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

آب سرد یک چهارم پیمانه



طرز تهیه دسر فلوتاتینا با باواریا
این دسر در سه مرحله تهیه می شود:
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله اول : تهیه کرم باواریا
شیر را با نصف شکر در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا زمانیکه شکر در شیر حل شود و داغ شود اما نجوشد.

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کمی مخلوط کنید تا اسفنجی شود. سپس آن را روی بخار کتری بگذارید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود.

ژلاتین حل شده را به شیر اضافه کنید و از روی حرارت بردارید (دقت کنید شیر نباید بجوشد).

زرده ها را با نصف دیگر شکر و وانیل مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی حدود 3 دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و کشدار شود.

هر از گاهی اطراف کاسه را با لیسک به قسمت وسط کاسه جمع کنید.

این کار را برای تمام دسرها و کیکهایی که زرده جدا همزده میشود انجام دهید تا بوی زخم نگیرد.


سپس مخلوط شیر داغ را کم کم به زرده ها اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #4
اگر مخلوط شیر گرم یا ولرم باشد, دسرتان دوفاز میشود.

سپس مایع دسر را از الک رد کنید تا کاملا یکدست شود. کرم باواریای ما آماده است.

حالا قالب را چرب کنید و کرم را در آن بریزید. سر قالب را کمی برای ژله خالی بگذارید.

قالب را در یخچال به مدت حدود 8 ساعت بگذارید تا کرم کاملا ببندد و به راحتی از قالب جدا شود.

بعد از بسته شدن کرم, ژله را آماده کنید.



مرحله دوم : طرز تهیه ژله
هر بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش در کاسه ای مخلوط کنید و کاسه را روی بخار کتری بگذارید تا ذرات ژله کاملا در آب جوش حل شود.

سپس نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

اجازه دهید ژله کاملا خنک شود. چون اگر گرم باشد, زمان ریختن آن روی کرم, آن را ذوب میکند.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #5
مرحله سوم تهیه دسر فلوتاتینا با باواریا
وقتی که ژله کاملا خنک شد, قالب را از یخچال خارج کنید. با دست کرم را از قالب آزاد کنید اما آن را از قالب درنیاورید.

حالا ژله را روی آن بریزید تا تمام جاهای خالی مابین کرم و قالب با ژله پر شود و روی کرم را نیز بپوشاند.

حتما دقت کنید که کرم کمی در ژله شناور شود تا ژله به قسمت زیرین آن نیز نفوذ کند.

اگر حس کردید کرم, زیادِ از حد در ژله شناور شده است, مقداری از ژله را نگه دارید.

قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیم بند شود و کرم در آن فیکس شود. همینکه کرم نیم بند شد, مابقی ژله را روی آن بریزید.

قالب را در یخچال بگذارید تا ژله کاملا ببندد. سپس از یخچال خارج کنید.

دور تا دور دسر را کمی با دست از دیواره قالب آزاد کنید. ظرف سرو را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #6
نکات
اضافه کردن شیر داغ به زرده ها باعث میشود که زرده از حالت خامی درآید.

رسپی لایه سفید که من بجای باواریا درست کردم کرم شیر هست.



دستور تهیه کرم شیر
مواد لازم

شیر دو پیمانه

شکر 50 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

آب یک چهارم پیمانه

خامه 50 گرم



طرز تهیه

شیر و شکر با هم روی حرارت تا شکر حل شده و شیر داغ شود.

پودر ژلاتین را روی آب پاشیده و به روش بنماری حل شود.

شیر را از روی حرارت برداشته و خامه و وانیل نوک چاقو اضافه شود.

ژلاتین حل شده هم اضافه شود.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا