- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
کوکوی پاغازه از غذاهای سنتی شهر کرمانشاه بوده که در آن نوعی سبزی محلی با عنوان پاغازه، غازیاغی یا حشیشه به کار می رود و دارای خواص بی نظیری برای سلامتی است.
سرویس آشپزی - پاغازه از سبزیجات محلی شهر کرمانشاه است که در فصل بهار میروید و گیاهی دارویی محسوب میشود. این گیاه در تهیه غذاهایی همچون بورانی، کوکو و سبزی پلو کاربرد دارد و برای درمان بسیاری از بیماریها مفید است. کوکوی پاغازه که مانند کوکو سبزی از ترکیب گیاه خرد شده پاغازه با تخم مرغ، سبزیجات معطر و ادویه جات تهیه میشود، از غذاهای...
سرویس آشپزی - پاغازه از سبزیجات محلی شهر کرمانشاه است که در فصل بهار میروید و گیاهی دارویی محسوب میشود. این گیاه در تهیه غذاهایی همچون بورانی، کوکو و سبزی پلو کاربرد دارد و برای درمان بسیاری از بیماریها مفید است. کوکوی پاغازه که مانند کوکو سبزی از ترکیب گیاه خرد شده پاغازه با تخم مرغ، سبزیجات معطر و ادویه جات تهیه میشود، از غذاهای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.