متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه کوکوی پاغازه غذای محلی کرمانشاه

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 271
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
سطح
19
 
ارسالی‌ها
11,235
پسندها
5,542
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • #1
کوکوی پاغازه از غذاهای سنتی شهر کرمانشاه بوده که در آن نوعی سبزی محلی با عنوان پاغازه، غازیاغی یا حشیشه به کار می رود و دارای خواص بی نظیری برای سلامتی است.
طرز تهیه کوکوی پاغازه/


سرویس آشپزی - پاغازه از سبزیجات محلی شهر کرمانشاه است که در فصل بهار می‌روید و گیاهی دارویی محسوب می‌شود. این گیاه در تهیه غذا‌هایی همچون بورانی، کوکو و سبزی پلو کاربرد دارد و برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید است. کوکوی پاغازه که مانند کوکو سبزی از ترکیب گیاه خرد شده پاغازه با تخم مرغ، سبزیجات معطر و ادویه جات تهیه می‌شود، از غذا‌های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
عقب
بالا