متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

ناگفته‌هایی خواندنی درباره مدافعان حرم و حریم از نویسنده «من سرباز بشار نیستم»

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۵

ناگفته‌هایی خواندنی درباره مدافعان حرم و حریم از نویسنده «من سرباز بشار نیستم»
نویسنده «من سرباز بشار نیستم» روایتی جالب از مدافعان حرم و حریم را در داستانی عاشقانه مطرح کرده است.
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان- کتاب «من سرباز بشار نیستم» جدیدترین اثر مجید پورولی کلشتری نویسنده کتاب‌هایی مانند «اقیانوس مشرق» و «پسران دوزخ، فرزندان قابیل» است. او در سال‌های اخیر کتاب‌های بسیاری نوشته که هرکدام موضوعات خاص و جالبی را دنبال کرده و مورد استقبال مخاطبان نیز قرار گرفته است. به بهانه انتشار جدیدترین اثر مجید پورولی کلشتری نویسنده کتاب «من سرباز بشار نیستم» با او گفت‌وگو کردیم که در ادامه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
موضوع کتاب «من سرباز بشار نیستم» داستانی واقعی است؟
من ایده یا حرف اصلی داستان را در ذهن داشتم و برای آن ایده، شخصیت و رویدادی را ساختم. یعنی یک طلبه اصفهانی خلق کردم و برای آنکه داستان بُعدی عاشقانه پیدا کند، طلبه همسری برای آن خلق کردم که بسیار عاشق اوست. خیلی‌ها به این زن می‌گفتند که با طلبه ازدواج نکند، چون زندگی با طلبه‌ها و آخوند‌ها دشوار است، اما این شخصیت زن که زهرا نام دارد با این طلبه اصفهانی ازدواج می‌کند و اتفاقا سخت عاشق او می‌شود. یک سال و نیم بعد این طلبه اصفهانی برای دریافت دکترای ادبیات عرب به لبنان می‌رود و بعد از اتمام درسش در لبنان، برای زیارت حضرت رقیه (س) به سوریه می‌رود و آن جا درگیر ماجرا‌هایی با داعش می‌شود.
من با اضافه کردن بُعد عاشقانه به داستان خواستم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.