- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
نتایج یک تحقق نشان میدهد ترکیبی موجود در آووکادو خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش میدهد.
بررسی انجام شده روی موشها حاکی از آن است مولکول چربی موجود در آووکادو میتواند حساسیت به انسولین را در آنها افزایش و مقاومت به انسولین را کاهش دهد.
محققان کانادایی اظهار داشتند: این ترکیب که تنها در آووکادو وجود دارد از بروز علائم دیابت نوع دو در موشها جلوگیری میکند.
دیابت نوع دو مانع از آن میشود تا بدن گلوکز یا مواد قندی را به درستی در خون تجزیه کند. در افراد غیر دیابتی این فرایند با کمک هورمون انسولین انجام میشود. در مبتلایان به دیابت، بدن هورمون کافی تولید نمیکند یا قادر به استفاده صحیح از آن نیست.
محققان کانادایی با بیان اینکه مولکول چربی موجود در آووکادو موسوم به AvoB است، اظهار...
بررسی انجام شده روی موشها حاکی از آن است مولکول چربی موجود در آووکادو میتواند حساسیت به انسولین را در آنها افزایش و مقاومت به انسولین را کاهش دهد.
محققان کانادایی اظهار داشتند: این ترکیب که تنها در آووکادو وجود دارد از بروز علائم دیابت نوع دو در موشها جلوگیری میکند.
دیابت نوع دو مانع از آن میشود تا بدن گلوکز یا مواد قندی را به درستی در خون تجزیه کند. در افراد غیر دیابتی این فرایند با کمک هورمون انسولین انجام میشود. در مبتلایان به دیابت، بدن هورمون کافی تولید نمیکند یا قادر به استفاده صحیح از آن نیست.
محققان کانادایی با بیان اینکه مولکول چربی موجود در آووکادو موسوم به AvoB است، اظهار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.