تغییرات من در تهیه دسر داملا
به جای آرد از نشاسته ذرت استفاده کردم.
مواد رو دو قسمت کردم و به بخشی پودر نسکافه زدم .
از دو نوع بیسکوییت پتی پودر ساده و قهوه ای استفاده کردم.
به جای رول کردن، داخل ظرف های تک نفره درست کردم.
به نظر من در مورد کره این دسر خیلی زیاده، به جای کره از خامه صبحانه استفاده کردم.
اگه خواستید کره بزنید، (فکر نکنم خیلی جالب بشه) مقدارش رو کم کنید.
با تغییراتی که انجام دادم دسر فوق العاده خوشمزه ای شد.
نکته مهم : حتما موقع درست کردن این دسر شعله رو کم کنید تا مواد گلوله نشه. در صورت گلوله شدن از الک ریز رد کنید تا مواد یکدست بشه.