متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه دسر داملا ترکیه ای مجلسی و خوشمزه

  • نویسنده موضوع ♡Mahdiyeh♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 263
  • کاربران تگ شده هیچ

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #1
دسر داملا یکی از انواع دسر ترکیه ای خوشمزس که خیلی راحت و سریع آماده میشه. این دسر را می تونید به شکل رولی آماده کرده و سرو کنید یا برش بزنید و در ظرف بچینید. می تونید به صورت دسر یک نفره هم سرو کنید.

دسر داملا , دسر ترکیه ای
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #2
دستور تهیه دسر داملا
مواد لازم

شیر 2 لیوان
آرد 1 لیوان
وانیل 2 پنس
کره یا خامه 100 گرم
بیسکویت پتی بور ساده یا شکلاتی 2 بسته کوچک
موز 2 عدد
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه

آرد و وانیل را با شیر سرد مخلوط کرده و روی شعله گاز می گذاریم تا مانند فرنی غلیظ شود.

سپس کره یاخامه را اضافه کرده و مواد راهم می زنیم. بیسکویت را دربلندر پودر می کنیم.

اگر دوست داشتید لایه روی رول تیره باشد بیسکویت کاکائویی یا شکلاتی انتخاب کنید. اگر دوست داشتید روشن باشد بیسکویت ساده انتخاب کنید.

من برای متفاوت شدن طعم، بیسکویت ساده را بلندر زدم و 2 قاشق غذاخوری کاکائو و 1 قاشق قهوه و 1 قاشق نسکافه اضافه کردم. دارچین هم می توانید بزنید.

ظرف مستطیلی انتخاب کنید و بیسکویت پودر شده را سطح آن ظرف پخش می کنیم.

سپس مواد که در قوام فرنی بود را یکدست روی بیسکویت می ریزیم. بعد موز را در وسط ظرف می گذاریم.

ظرف را به مدت 1 ساعت دریخچال می گذاریم. سپس دسر داملا را رول کرده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

♡Mahdiyeh♡

کاربر حرفه‌ای
سطح
38
 
ارسالی‌ها
2,539
پسندها
40,917
امتیازها
71,673
مدال‌ها
21
سن
24
  • نویسنده موضوع
  • #4
تغییرات من در تهیه دسر داملا
به جای آرد از نشاسته ذرت استفاده کردم.

مواد رو دو قسمت کردم و به بخشی پودر نسکافه زدم .
از دو نوع بیسکوییت پتی پودر ساده و قهوه ای استفاده کردم.

به جای رول کردن، داخل ظرف های تک نفره درست کردم.

به نظر من در مورد کره این دسر خیلی زیاده، به جای کره از خامه صبحانه استفاده کردم.

اگه خواستید کره بزنید، (فکر نکنم خیلی جالب بشه) مقدارش رو کم کنید.

با تغییراتی که انجام دادم دسر فوق العاده خوشمزه ای شد.

نکته مهم : حتما موقع درست کردن این دسر شعله رو کم کنید تا مواد گلوله نشه. در صورت گلوله شدن از الک ریز رد کنید تا مواد یکدست بشه.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا