متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

انتقاد شدید مخاطبان از آلبوم شجریان و قربانی

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۲
گروه : فرهنگی هنری » موسیقی و هنرهای تجسمی

موسیقی در هفته ای که گذشت؛
انتقاد شدید مخاطبان از آلبوم شجریان و قربانی

آلبوم شجریان و قربانی چنگی به دل طرفداران نزد
پنج سال بود که طرفداران همایون شجریان و علیرضا قربانی منتظر شنیدن آلبوم مشترک این دو خواننده بودند. انتظاری که بالاخره در اواسط آبان ۹۸ به پایان رسید و این اثر منتشر شد.
بسیاری تأخیر به وجود آمده در انتشار آلبوم را به دلیل وسواس در تولید آن می‌دانستند. اما حالا با انتشار آلبوم «افسانه چشمهایت»موجی از انتقادها نسبت به آهنگسازی و حتی خوانندگی این آلبوم در فضای مجازی شکل گرفته است.

[IMG alt="انتقادها از آلبوم شجریان و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Snowman

✿ƒáⱸƶⱸⱨ_Ƿ ✿

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
949
پسندها
3,612
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
شجریان: من برای آهنگسازی نظراتی داشتم که اگر بود تا ۲۰ درصد کار‌ها بهتر می‌شد
در ادامه، همایون شجریان درباره تجربه همکاری اش با علیزاده و قربانی گفت: من «حریق خزان» از علیزاده و قربانی را پیش از این ها شنیدم و دوست داشتم؛ همدلی لازم بین ما شکل گرفت. من برای آهنگسازی کمی نقطه نظر داشتم که اگر بود تا ۲۰ درصد کار‌ها بهتر می‌شد. مثلا اگر موسیقی یک پرده پایین‌تر بود، تحریرها بهتر شنیده می شد و این حجم از اوج شکل نمی‌گرفت. برای فضا من هم تنوع در گام را نیاز می‌دیدم. به دلیل یک دستی و فراز‌هایی که به اوج می‌رسد، این آلبوم شاید به شما پاسخ خوبی ندهد. شاید با یکی دو ترک بیشتر انس بگیرید.
[IMG alt="انتقادها از آلبوم شجریان و قربانی / ناکامی خواننده رپ از گرفتن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Snowman

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 2, کاربر: 0, مهمان: 2)

عقب
بالا