•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 940 پسندها 17,295 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #51 ☆niloofar☆ گفت چون دامن نداریم چرا قیچی رو تو اختراع نکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون وقت نداشتم چرا گوشی داری؟ امضا : •HOORYA•
☆niloofar☆ گفت چون دامن نداریم چرا قیچی رو تو اختراع نکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون وقت نداشتم چرا گوشی داری؟
*Rozhina* رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 174 پسندها 3,871 امتیازها 16,633 مدالها 11 18/8/20 #52 Horya .ahmadi گفت چون وقت نداشتم چرا گوشی داری؟ کلیک کنید تا باز شود... چون از رنگش خوشم میاد چرا عضو این انجمنی؟ امضا : *Rozhina*
Horya .ahmadi گفت چون وقت نداشتم چرا گوشی داری؟ کلیک کنید تا باز شود... چون از رنگش خوشم میاد چرا عضو این انجمنی؟
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 #53 Horya .ahmadi گفت چون وقت نداشتم چرا گوشی داری؟ کلیک کنید تا باز شود... چون میخواستم به تو حسودی نکنم چرا الان اینجایی؟ امضا : nhirqm˙
Horya .ahmadi گفت چون وقت نداشتم چرا گوشی داری؟ کلیک کنید تا باز شود... چون میخواستم به تو حسودی نکنم چرا الان اینجایی؟
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 940 پسندها 17,295 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #54 R*o*z*h*i*n*a گفت چون از رنگش خوشم میاد چرا عضو این انجمنی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون تو اینجایی چرا اول استRهست؟ چراB نیست؟ امضا : •HOORYA•
R*o*z*h*i*n*a گفت چون از رنگش خوشم میاد چرا عضو این انجمنی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون تو اینجایی چرا اول استRهست؟ چراB نیست؟
دادمهر زرتشتی نو ورود سطح 1 ارسالیها 3 پسندها 83 امتیازها 490 مدالها 1 18/8/20 #55 EREBUS گفت خب این جنبهی بازی و طنز داره! ? تو این یه سوال ساده میپرسی و نفر بعدی یه جواب مزخرف میده!! ? خب من میگم. چرا اسمون آبیه؟؟ ? کلیک کنید تا باز شود... چون دلش خواسته چدا تو انقدر زشتی؟؟؟ امضا : دادمهر زرتشتی
EREBUS گفت خب این جنبهی بازی و طنز داره! ? تو این یه سوال ساده میپرسی و نفر بعدی یه جواب مزخرف میده!! ? خب من میگم. چرا اسمون آبیه؟؟ ? کلیک کنید تا باز شود... چون دلش خواسته چدا تو انقدر زشتی؟؟؟
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 940 پسندها 17,295 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #56 ☆niloofar☆ گفت چون میخواستم به تو حسودی نکنم چرا الان اینجایی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون دارم به تو پیام میدم تو چرا خاکی هستی؟ امضا : •HOORYA•
☆niloofar☆ گفت چون میخواستم به تو حسودی نکنم چرا الان اینجایی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون دارم به تو پیام میدم تو چرا خاکی هستی؟
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 #57 Horya .ahmadi گفت چون دارم به تو پیام میدم تو چرا خاکی هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون پرنده نیستم برا چی نمیتونی شهر من و بفهمی؟ امضا : nhirqm˙
Horya .ahmadi گفت چون دارم به تو پیام میدم تو چرا خاکی هستی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون پرنده نیستم برا چی نمیتونی شهر من و بفهمی؟
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 940 پسندها 17,295 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #58 ☆niloofar☆ گفت چون پرنده نیستم برا چی نمیتونی شهر من و بفهمی؟ کلیک کنید تا باز شود... اخه تو فرق شرق و غرب رو نمیدونی چرا به یه شهر با اسم ساده مهاجرت نکردی؟ امضا : •HOORYA•
☆niloofar☆ گفت چون پرنده نیستم برا چی نمیتونی شهر من و بفهمی؟ کلیک کنید تا باز شود... اخه تو فرق شرق و غرب رو نمیدونی چرا به یه شهر با اسم ساده مهاجرت نکردی؟
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 #59 Horya .ahmadi گفت اخه تو فرق شرق و غرب رو نمیدونی چرا به یه شهر با اسم ساده مهاجرت نکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... تو خودت جهتا رو بلد نیستی چون سادهتر از اینجا پیدا نکردم چرا سر کلاس جغرافیا همیشه میخوابیدی؟ امضا : nhirqm˙
Horya .ahmadi گفت اخه تو فرق شرق و غرب رو نمیدونی چرا به یه شهر با اسم ساده مهاجرت نکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... تو خودت جهتا رو بلد نیستی چون سادهتر از اینجا پیدا نکردم چرا سر کلاس جغرافیا همیشه میخوابیدی؟
•HOORYA• کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 940 پسندها 17,295 امتیازها 37,073 مدالها 24 18/8/20 #60 ☆niloofar☆ گفت تو خودت جهتا رو بلد نیستی چون سادهتر از اینجا پیدا نکردم چرا سر کلاس جغرافیا همیشه میخوابیدی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون تو منو روانی کردی چرا عینک دوست نداری؟ امضا : •HOORYA•
☆niloofar☆ گفت تو خودت جهتا رو بلد نیستی چون سادهتر از اینجا پیدا نکردم چرا سر کلاس جغرافیا همیشه میخوابیدی؟ کلیک کنید تا باز شود... چون تو منو روانی کردی چرا عینک دوست نداری؟