متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه حلوا کنجدی خوشمزه...

  • نویسنده موضوع raziyeh.moradi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 197
  • کاربران تگ شده هیچ

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #1
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر
ارد گندم 1 لیوان
کنجد آسیاب شده 1 لیوان
روغن و کره(باهم) 1 لیوان
شربت 0
شکر 1/5 لیوان
آب 2.5 لیوان
زعفران به مقدار لازم
گلاب 1/2 فنجان
پودر دارچین و هل از هر کدام نصف قاشق چای خوری
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #2
نکته:
همه‌ی نکات رو کامل و بدون کوچکترین تغییری انجام بدین زیرا هر تغییر خودسرانه‌ای امکان داره که کل ضحمات شما رو به باد بده و حلوا کنجدی به نتیجه دلخواه شما نرسه...

طرز تهیه:
1-ابتدا شربت رو آماده میکنیم ،شکر و آب و هل و دارچین رو روی حرارت گذاشته و بعد از کمی جوش خوردن خاموش میکنیم .
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #3
2-آرد گندم را داخل ظرف مناسبی ریخته و کمی تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود یا بوی آرد در بیاید ،بعد از حدود یک ربع تا بیست دقیقه تفت دادن کنجد آسیاب شده رو اضافه کرده و کمی همراه آرد تفت میدیم بعد از الک سیمی رد میکنیم و همراه روغن آرد را سرخ کرده البته با شعله ملایم سرخ میکنیم.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #4
3-بعد از اینکه رنگ آرد کمی عوض شد ،کم کم شربت را اضافه میکنیم کمی شربت ریخته بعد گلاب و زعفران را می ریزیم و کاملا مخلوط کرده بقیه شربت را اضافه میکنیم و حلوا را خوب هم زده تا مواد با هم مخلوط بشوند و در ظرف مناسبی ریخته و نوش جان میکنیم.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #5
سایر نکات
من برای حلوا از آرد سنگک استفاده میکنم.
میتونید کره و روغن را ترکیبی استفاده کنید من نصف کره و نصف روغن ،کره را آخر سرخ کردن اضافه میکنم.
هل و دارچین باعث میشه کمتر بوی کنجد حس بشه هر چند بوی تندی نداره .
کنجدی که داخل استان مازندران کشت میشه رنگش قهوه ایی هست (بعبارتی محلیه)و پر خاصیت ومن از کنجد قهوه ایی استفاده میکنم
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا