متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه هواری نخود با مرغ و گوشت....

  • نویسنده موضوع raziyeh.moradi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 1,437
  • کاربران تگ شده هیچ

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #1
  • ۳ عدد پیاز متوسط
  • ۳ حبه سیر
  • ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو مرغ
  • ۱/۲ کیلو برنج بسمتی
  • ۱ عدد سیب زمینی درشت
  • ۲ عدد برگ بو کوچک
  • ۱ عدد لیمو خشک
  • ۳ عدد هل سبز
  • ۲ عدد چوب دارچین کوچک
  • ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک
  • ۲ عدد فلفل سبز تند
  • ۱۰۰ گرم عدس خیسانده شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
  • پودرهای ادویه : ادویه محلی قشم ، فلفل قرمز، فلفل سیاه
  • ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه
  • ۱ لیوان پوره تازه گوجه‌فرنگی
  • روغن و نمک به میزان لازم
  • آب جوش به میزان لاز
    م
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #2
ابتدا روغن که داغ شد هل و دانه های فلفل سیاه و چوب دارچین و برگ بو رو حدود ۳۰ ثانیه توی روغن تفت میدیم و بعد پیاز خلال شده رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد از اینکه کمی شفاف شد زردچوبه و بعد سیب زمینی هایی که درشت خرد شده رو اضافه میکنیم و ۳ دقیقه تفت میدیم. بعد مرغ رو به همراه سیر له شده اضافه میکنیم و هر یک دقیقه هم می‌زنیم تا مرغ ها هم زرد رنگ بشن.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #3
بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد و کمی تفت خورد ادویه ها و شوید خشک رو اضافه و مخلوط میکنیم و ۲ دقیقه تفت رو ادامه میدیم تا ادویه ها با روغن مخلوط بشن و به خورد هم برن. بعد پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم و ۵ دقیقه در ظرف رو می‌بندیم تا پوره از حالت خامی در بیاد. بعد برنج و عدس خیسانده و لیمو خشک رو اضافه میکنیم و به اندازه ای که تا یک سانت روی مواد رو آب بگیره آب جوش اضافه میکنیم و مواد رو دوباره هم می‌زنیم. و نمک غذا رو تنظیم میکنیم.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #4
حالا درب ظرف رو می‌بندیم و شعله رو زیاد میکنیم تا غذا شروع به جوش زدن کنه و آب کاملا بخار بشه که حفره هایی بین برنج ایجاد میشه ، به این مرحله که رسید کمی برنج رو زیر و رو و شعله رو کم میکنیم تا برنج حدود نیم ساعت دم بکشه.
حواستون باشه که برنج زیادی روی شعله نمونه حتما به اندازه باشه
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #5
نکته ، این غذا با ادویه های تند و زردچوبه معروف هست و رنگ زرد یکی از شاخصه های هواری محسوب میشه و هر چی چربتر باشه خوشمزه تر هست ‌ و هواری که در قشم درست میشه فوق‌العاده اسپایسی هست.
هواری در قشم با مرغ و ماهی و گوشت درست میشه که هر کدام به دلیل بو و بافت خاص در پخت کمی با هم تفاوت داره.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #6
  1. گوشت (بستگی به خودتون داره چقدر باشه)
  2. 3 عدد پیاز
  3. 1 قوطی کنسرو نخودفرنگی
  4. 2 قاشق رب گوجه
  5. نمک، ادویه، به مقدار زیاد فلفل سیاه
  6. آب به مقدار لازم
  7. 2 پیمانه برنج
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #7
اول دو عدد پیاز رو نگینی خرد میکنیم، با گوشت میزاریم زودپز که گوشت نرم بشه ، برنجم با آب خیس میکنیمتو یه قابلمه روغن میریزیم، پیاز رو نگینی خرد میکنیم، تو یه قابلمه تفت میدیم، کمی زردچوبه میزنیم، بعد گوشتها رو اضافه میکنیم با کنسرو نخود، یه هم میزنیم، در قابلمه رو میزاریم تا یکم تفت بخورن
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
477
پسندها
1,527
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
  • نویسنده موضوع
  • #8
بعد رب رو اضافه میکنیم، هم میزنیم و برنج خیس خورده رو اضافه میکنیم، خیلی هم نمیزنیم و ادویه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیمبعد آب اضافه میکنیم ، آب باید به اندازه ای باشه که آب بالای برنج باشه، در قابلمه رو میزاریم ، هر پنج دقیقه یه همی میزنیم که ته قابلمه نگیره، وقتی آب برنج خشک شد زیر شعله رو کم میکنیم میزاریم دم بکشه
 
عقب
بالا