- ارسالیها
- 495
- پسندها
- 4,120
- امتیازها
- 17,473
- مدالها
- 14
- نویسنده موضوع
- #1
یونس حیدری
بسمه تعالی
#تقلبات_رایج در مواد غذایی بخش ۱:
۱ـ#رب گوجه فرنگی
که محصول خوش رنگ و خوش لعابی که به اسم رب می شناسید در واقع ترکیبی از سیب زمینی پخته ، نشاسته و پودر کدو است .علاوه بر اینها مواد افزودنی که ماندگاری دو ساله به رب میدهد و رنگ های خوراکی
-#ماست
این محصول صنعتی نیز هیچ شباهتی به ماست طبیعی ندارد و برخلاف ماست های طبیعی با گذر زمان اصلا ترش نمی شود و بسیار غلیظ می باشد که حجم وسیعی از مواد تشکیل دهنده آن نشاسته ،جوش شیرن ،شیر خشک و روغن پالم صنعتی است .طرز تشخیص تقلبی بودن به صورت عامیانه و ساده ترش شدن ماست با گذر زمان است و به جهت تشخیص علمی می توان به ماست ید خالص افزود تا رنگ آبی بدست آمده ماست تقلبی بودن آن را اثبات کند .
#ابلیمو
به دلیل پر هزینه بودن و...
بسمه تعالی
#تقلبات_رایج در مواد غذایی بخش ۱:
۱ـ#رب گوجه فرنگی
که محصول خوش رنگ و خوش لعابی که به اسم رب می شناسید در واقع ترکیبی از سیب زمینی پخته ، نشاسته و پودر کدو است .علاوه بر اینها مواد افزودنی که ماندگاری دو ساله به رب میدهد و رنگ های خوراکی
-#ماست
این محصول صنعتی نیز هیچ شباهتی به ماست طبیعی ندارد و برخلاف ماست های طبیعی با گذر زمان اصلا ترش نمی شود و بسیار غلیظ می باشد که حجم وسیعی از مواد تشکیل دهنده آن نشاسته ،جوش شیرن ،شیر خشک و روغن پالم صنعتی است .طرز تشخیص تقلبی بودن به صورت عامیانه و ساده ترش شدن ماست با گذر زمان است و به جهت تشخیص علمی می توان به ماست ید خالص افزود تا رنگ آبی بدست آمده ماست تقلبی بودن آن را اثبات کند .
#ابلیمو
به دلیل پر هزینه بودن و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.