داروشناسی تقلبات رایج در مواد غذایی

  • نویسنده موضوع FATEMEH_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 338
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
31/3/17
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,119
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
یونس حیدری

بسمه تعالی

#تقلبات_رایج در مواد غذایی بخش ۱:

۱ـ#رب گوجه فرنگی
که محصول خوش رنگ و خوش لعابی که به اسم رب می شناسید در واقع ترکیبی از سیب زمینی پخته ، نشاسته و پودر کدو است .علاوه بر اینها مواد افزودنی که ماندگاری دو ساله به رب میدهد و رنگ های خوراکی

-#ماست
این محصول صنعتی نیز هیچ شباهتی به ماست طبیعی ندارد و برخلاف ماست های طبیعی با گذر زمان اصلا ترش نمی شود و بسیار غلیظ می باشد که حجم وسیعی از مواد تشکیل دهنده آن نشاسته ،جوش شیرن ،شیر خشک و روغن پالم صنعتی است .طرز تشخیص تقلبی بودن به صورت عامیانه و ساده ترش شدن ماست با گذر زمان است و به جهت تشخیص علمی می توان به ماست ید خالص افزود تا رنگ آبی بدست آمده ماست تقلبی بودن آن را اثبات کند .

#ابلیمو
به دلیل پر هزینه بودن و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Shaparak

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
31/3/17
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,119
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
#تقلبات_رایج_در_مواد غذایی بخش ۲:

۶-#شیر
شیر یک سیستم کلوئیدی و با غلظت بالا است که از پراکنده شدن ذرات جامد در آب تشکیل شده است و چنانچه میزان چربی آن زیاد باشد به رنگ کرم در می آید و با اضافه کردن آب تغییر چندانی در رنگ آن بوجود نمی آید فلذا دوستان متقلب کارخانه دار حجم زیادی از آب به شیر اضافه می کنند .نقطه انجماد شیر حدود ۰.۰۵ درجه سانتی گراد ست که با فزودن آب به صفر نزدیک می شود.تقلب دیگر رایج در شیر در بعضی موارد افزودن جوش شیرین و نشاسته به آن است که فقط با آزمایش تشخیص داده می شود .

۷ـسوسیس #کالباس
این ماده غذایی که ملقب به معدن تقلبات غذایی است حاوی ماده سمی نیتریت سدیم به جهت ایجاد طعم بهتر است. تقلب های دیگر استفاده از باقلا سبز به جای پسته در کالباس است و افزودن پودر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Shaparak

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا