طب سنتی از خاصیت های ناب لبو(چغندر) برای بدن...

  • نویسنده موضوع raziyeh.moradi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 264
  • کاربران تگ شده هیچ

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
ارزش غذایی و خواص لبو
چغندر همچنین لبو هم نامیده می شود، قرمز رنگهای خوشمزه که ها حاوی سدیم و چربی کمی هستند که به ما نشان می دهد که چرا آن ها خوب هستند. آن ها منبع خوبی از اسید فولیک هستند و در نتیجه از سلامت روانی و احساسی پشتیبانی می کنند

. لبو مملو از مواد مغذی دیگری مانند آهن, منگنز, مس, پتاسیم و منیزیم است که همه آن ها منافع فردی خود را دارند.

حتی لبو خام مزایای فوق العاده ای دارد - یکی از آن ها توانایی پیش گیری از سرطان است ؛ نه فقط سبزیجات, بلکه برگ ها هم چیزی برای ارائه دارند

چغندر سبز مملو از فیبر و پروتئین است. آن ها همچنین حاوی ویتامین K (خواص انعقاد خون) و کلسیم (برای استخوان و دندان قوی) هستند.

عصاره لبو هم میتواند سالم باشد. تنها 200...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
خواص و فواید خوردن لبو
تقویت گردش خون:

به لطف اکسید نیتریک موجود در لبو, رگ های خونی شما عریض تر می شود و باعث جریان خون بیشتر می شود. خون بیشتر به معنای بدن سالم تر است!

لبو برای افزایش بنیه و قدرت بدنی:
نیتریک اکسید به استراحت رگ های خونی شما کمک می کند و مطمئن می شود که اکسیژن بیشتری می تواند به ماهیچه ها و اندام های شما برسد. هرچه بافت بیشتر اکسیژن بگیرد, موثرتر است!

کاهش فشار خون با لبو:
مطالعات نشان داده اند که نوشیدن آب لبو می تواند فشار خون را کاهش دهد، در کمتر از شش ساعت!
لبو برای مبارزه با بیماری:
فیتوناتریشن های موجود در لبو به مبارزه با بیماری و عفونت و همچنین مقابله با تولید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
بدون چربی:

هیچ نوع چربی در لبو وجود ندارد، بنابراین شما می توانید تا جایی که می خواهید لبو بخورید، بدون این که نگران افزایش وزن باشید.
لبو برای پیش گیری از بیماری های قلبی:
اسید فولیک موجود در لبو می تواند به جلوگیری از بیماری های قلبی و نیز کمک به درمان بیماری های قلبی کنونی کمک کند.

تقویت بارداری سالم با لبو:
فولیک اسید یکی از مواد مغذی است که مادران باردار برای داشتن یک بارداری سالم به آن نیاز دارند.

لبو برای مبارزه با سرطان:
لبو غنی از ویتامین C است، یکی از آنتی اکسیدان هایی که ثابت شده تاثیر خوبی روی سلول های سرطانی دارند.

افزایش سلامت پوست با لبو:
نه تنها لبو شامل ویتامین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
لبو برای افزایش عملکرد مغز:
با افزایش گردش خون، مغز شما مواد مغذی و اکسیژن بیشتری دریافت می کند.

لبو برای تقویت سطوح انرژی:
لبو همچنین باعث کاهش مصرف آدنوزین تری فسفات می شود، که منبع انرژی اصلی بدن است. اینکار انرژی را حفظ کرده و به فرد کمک می کند که مدت بیشتری فعال بماند.

لبو برای کنترل قند خون:
این کار بیشتر با چغندر قند انجام می شود. طبق مطالعه ایسلندی، فیبر موجود در چغندر قند می تواند بالا بودن میزان قند خون را کاهش دهد.

لبو برای کاهش کلسترول بد:
لبو نیز یکی از معدود غذاهایی است که کالری کمی دارد و حاوی هیچ کلسترولی نیست.

لبو برای کمک به درمان بی خوابی:
طبق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
لبو برای جلوگیری از پوکی استخوان:
ما قبلاً دیده ایم که نیترات ها موجود در لبو به اکسید نیتریک در بدن تبدیل می شود. یک مطالعه ژاپنی بیان می کند که نیتریک اکسید می تواند به جلوگیری از بیماری های خاص مربوط به سبک زندگی کمک کند و پوکی استخوان یکی از آن ها است

چقدر می توان در روز لبو خورد؟
اگر چه مقدار مشخصی وجود ندارد، اما مقدار لبو به طور کلی براساس محتوای نیترات تعیین شده است. مقدار نیترات ایده آل 6.4 تا 12.8 میلی گرم نیترات برای هر 1 کیلوگرم لبو است اما در غیر این صورت، هیچ روش خاصی برای گفتن نیزانی که خوردن لبو می تواند مضر باشد وجود ندارد. برای ساده گفتنش، یک وعده (1 فنجان، که برابر با 136 گرم) لبو در هر روز مفید است

.اگر می خواهید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

raziyeh.moradi

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
15/5/19
ارسالی‌ها
491
پسندها
1,534
امتیازها
10,973
مدال‌ها
2
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
روش صحیح نگهداری از لبو
به محض اینکه به خانه رسیدید، از فاصله 2 اینچی از ریشه جدایشان کنید. در غیر این صورت، برگ ها رطوبت را از ریشه می گیرند. همچنین، دم را جدا نکنید.

برگ ها را در یک کیسه پلاستیکی به طور جداگانه نگهداری کنید و ظرف دو روز از آن ها استفاده کنید.

شما می توانید لبو را درست مانند هر سبزیجات دیگر در یک کیسه پلاستیکی محکم ببندید. انجام این کار می تواند آن ها را به مدت حداقل 7 تا 10 روز در یخچال نگه دارد.

لبوی پخته یا کنسروی نیز می تواند تا یک هفته در یخچال نگهداری شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] shrm

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا