- ارسالیها
- 2,070
- پسندها
- 15,543
- امتیازها
- 44,373
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
از اونجایی که اکثریت مردم لاک پشت دارن ولی نمیدونن که چی میخورن این تاپیکو زدم برای اون افراد
مورد داشتیم میگه من لاکپشت دارم هیچی نمیخوره فقط میندازمش تو آب در میارم:|اون شخص که خیلی خاصه:|لاکپشتشم خاصه-_-چند ماهه دستشع غذا نمیخوره نمیمیره
...
تغذیه مناسب لاک پشتهای دوزیست
لاک پشتهایی که بیشتر برای نگهداری در منزل انتخاب میشوند لاک پشتهای کوچکی هستند که در خشکی و در آب زندگی میکنند. لاک پشتها همانند اغلب خزندگان همهچیزخوارند و هم به غذاهای با منشأ پروتئینی مثل غذاهای گوشتی و هم به غذاهای با منشأ گیاهی نیاز دارند. البته بچه لاک پشتها نیاز بیشتری به غذاهای گوشتی برای رشد دارند.
غذای لاک پشت دوزیست در طبیعت و زمانی که بهصورت آزاد زندگی میکنند، از انواع...
مورد داشتیم میگه من لاکپشت دارم هیچی نمیخوره فقط میندازمش تو آب در میارم:|اون شخص که خیلی خاصه:|لاکپشتشم خاصه-_-چند ماهه دستشع غذا نمیخوره نمیمیره
...
تغذیه مناسب لاک پشتهای دوزیست
لاک پشتهایی که بیشتر برای نگهداری در منزل انتخاب میشوند لاک پشتهای کوچکی هستند که در خشکی و در آب زندگی میکنند. لاک پشتها همانند اغلب خزندگان همهچیزخوارند و هم به غذاهای با منشأ پروتئینی مثل غذاهای گوشتی و هم به غذاهای با منشأ گیاهی نیاز دارند. البته بچه لاک پشتها نیاز بیشتری به غذاهای گوشتی برای رشد دارند.
غذای لاک پشت دوزیست در طبیعت و زمانی که بهصورت آزاد زندگی میکنند، از انواع...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.