- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
هنگام تهیه ماست که یک لبنیات پرطرفدار و پرمصرف است، از محصولات تخمیری استفاده می شود و همین دلیل باعث می شود تا تاثیر مثبتی در روند هضم و گوارش داشته باشد.
تخمیر باکتری ها در ماست چگونه است؟
ماست تهیه شده از شیر (شیر گاو، بز، میش، شتر، الاغ و...) پاستوریزه است که باکتری هایی برای تخمیر به آن اضافه شده اند.
این باکتری ها عبارتند از: استرپتُکُکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس. در یک گرم ماست، حداقل 10 میلیون باکتری وجود دارد. این باکتری ها باید در محصول نهایی زنده باشند. با یک بار مصرف ماست، این باکتری های...
تخمیر باکتری ها در ماست چگونه است؟
ماست تهیه شده از شیر (شیر گاو، بز، میش، شتر، الاغ و...) پاستوریزه است که باکتری هایی برای تخمیر به آن اضافه شده اند.
این باکتری ها عبارتند از: استرپتُکُکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس. در یک گرم ماست، حداقل 10 میلیون باکتری وجود دارد. این باکتری ها باید در محصول نهایی زنده باشند. با یک بار مصرف ماست، این باکتری های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.