متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه‌ی باقلوا ی ترکیه‌ای,فرمول پخت ایرانی

  • نویسنده موضوع PaRIsA-R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 342
  • کاربران تگ شده هیچ

PaRIsA-R

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
464
پسندها
2,771
امتیازها
26,473
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #1
باقلوا ترکی، طرز تهیه باقلوای ترکیه ای


باقلوای ترکیه

مواد لازم:

-تخم مرغ 3عدد

-شیر1لیوان-ماست1لیوان

-روغن مایع1لیوان

-بیکینگ پودر1بسته

-آردگندم به مقدار لازم

-گردونیم کیلو

-کره 400 گرم

-نشاسته1کیوگرم

-پودر پسته(برای تزئین)50گرم

-روغن مایع برای چرب کردن خمیر 1.5 لیوان

-برای شربت باقلوا:شکر 4 لیوان

-آب 4.5لیوان

-لیموترش 2/1 عدد


روش تهیه:

آکاایران: تخم مرغ ،شیر،ماست،و روغن مایع را مخلوط کنید .آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید .یک خمیر درست کنید که به دست نچسبد.چند دقیقه در حرارت اتاق بگذارید ،روی آن را با دستمال مرطوب بپوشانید . از خمیر 60 تکه کوچک به اندازه فندق جدا کنید . روی آن ها را نشاسته بپاشید . با کمک وردانه پهن کنید و 10 خمیر را روی هم چیده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : PaRIsA-R

PaRIsA-R

کاربر نیمه فعال
سطح
13
 
ارسالی‌ها
464
پسندها
2,771
امتیازها
26,473
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
  • #2
فرمول پخت ایرانی:

باقلوای ترکی به شیوه ایرانی

زمان تهیه:20 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم:

خمیر ورقه ای آرد: 15 ورقه

کره دوب شده: یک چهارم پیمانه

گردو: نصف پیمانه (کاملا خرد شود)

پودر پسته و نارگیل: مقداری برای تزیین

ترکیبات شهد:

شکر: 2 پیمانه

آب: یک پیمانه

گلاب: یک چهارم پیمانه

هل: یک هشتم قاشق سوپ خوری (اختیاری)

زعفران: یک هشتم قاشق سوپ خوری (اختیاری)

آب لیموی تازه: یک تا دو قطره (اختیاری)

طرز تهیه:

• فر را از پیش روی دمای 350 درجه فارنهایت، گرم کنید.

• یک تابه به اندازه 23*33 برداشته، کف و دیواره های آن را کره بمالید.

• ورقه های خمیر را بازکرده و با یک پارچه نمدار روی آن ها را بپوشانید تا در اثر مجاورت با هوا خشک نشوند.

• یکی از ورقه های خمیر را تا کنید و آن را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : PaRIsA-R
عقب
بالا