- ارسالیها
- 241
- پسندها
- 762
- امتیازها
- 7,973
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم شُله زرد:
طرز تهیه شُله زرد:
برنج را قبل از استفاده خوب با آب گرم شستشو بدهید و چند بار آب آنرا عوض کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد.
آب برنج را خالی کنید بعد آنرا همراه ۱۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید.
کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد...
- برنج ۲ لیوان
- شکر ۴ لیوان
- گلاب ۱ لیوان
- کره 4تا 5 قاشق سوپخوری
- خلال بادام
- خلال پسته برای تزیین
- زعفران و هل
- دارچین برای تزیین
- آب سرد ۱۴تا ۱۶ لیوان
طرز تهیه شُله زرد:
برنج را قبل از استفاده خوب با آب گرم شستشو بدهید و چند بار آب آنرا عوض کنید، پس از آن روی آن آب گرم بریزید و برای چهار پنج ساعت بگذارید خیس بخورد.
آب برنج را خالی کنید بعد آنرا همراه ۱۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید، پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد. در صورتی که حرارت زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید.
کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.