- ارسالیها
- 241
- پسندها
- 762
- امتیازها
- 7,973
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
و اما یک غذای محلی برای دوستداران خورشت های شمال ایران .
یکی از این خورشت ها ، باقالی قاتق میباشد یا باقالی تر یا خشک .
نمونه ای از طرز تهیه را نوشته ولی گیلانی های عزیز معمولا این غذا را به چند گونه درست می کنند.
حتی آنها مواد لازم را کمتر یا زیادتر بکار می برند .
مواد لازم باقالی قاتق:
- سیر تازه یا خشک 3 یا 5 حبه
- باقالای خشک یا تازه 3 پیمانه
- شوید تازه یا خشک 1پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
اگر باقالی خشک دارید آنرا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.