- ارسالیها
- 6,888
- پسندها
- 45,857
- امتیازها
- 96,873
- مدالها
- 28
- نویسنده موضوع
- #1
سیر ترشی از جمله ترشیهای پرطرفدار و پرخاصیتی است که حتی در طب سنتی نیز از خواص آن نام برده شده است.
کمتر ایرانی در این کره خاکی پیدا میشود که حداقل یک بار سیر ترشی را بخصوص با آبگوشت میل نکرده باشد؛ یکی از ترشیهای محبوبی که طرفداران خاص خود را دارد.
همانطور که میدانید، خواص سیر ترشی خانگی نسبت به مدل کارخانهای آن بسیار بیشتر است و از طرفی برای اشخاص ابتلا به بیماریهای قلبی و فشار خون بالا موثر میباشد، اما به شرطی که در خوردن آن تعادل را رعایت کرد.
اگر دقت کنید؛ سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوهای رنگ میشود، اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم دلچسب و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر است و با این که...
کمتر ایرانی در این کره خاکی پیدا میشود که حداقل یک بار سیر ترشی را بخصوص با آبگوشت میل نکرده باشد؛ یکی از ترشیهای محبوبی که طرفداران خاص خود را دارد.
همانطور که میدانید، خواص سیر ترشی خانگی نسبت به مدل کارخانهای آن بسیار بیشتر است و از طرفی برای اشخاص ابتلا به بیماریهای قلبی و فشار خون بالا موثر میباشد، اما به شرطی که در خوردن آن تعادل را رعایت کرد.
اگر دقت کنید؛ سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوهای رنگ میشود، اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم دلچسب و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر است و با این که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.