غذای ملل غذای ملل | نان لهستانی

  • نویسنده موضوع .Mobina.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 50
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,504
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
این نان خوشمزه لهستانی رو برای صبحانه درست کنید !

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه نان لهستانی برای صبحانه رو یاد بگیریم با ما همراه باشید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,504
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد اصلی
آرد نان
۵۴۰ گرم
شکر
۱ قاشق چای خوری
مخمر فوری
۱۴ گرم
کره به دمای محیط رسیده
۴۰ گرم
آب نیمه ولرم
۲۲۰ میلی لیتر
بهبود دهنده
۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ کوچک
۲ عدد
وانیل
۱/۴ قاشق چای خوری
نمک
۱/۲ قاشق چای خوری
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,504
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

نان لهستانی​

مرحله اول: نمک وشکر ومخمر فوری و آب نیمه ولرم و بهبود دهنده و تخم مرغ و وانیل را در ظرفی ریخته و هم بزنید وبعد آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع شود وبعد کره به دمای محیط را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه ورز دهید تا کره به خورد خمیر برود و خمیر نرم و لطیفی به دست آید ( اگر در زمان ورز دادن خمیر خشک بود تا دوقاشق غذاخوری آب اضافه کنید و ورز دهید واگرهم خمیر شل بود تا یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و ورز دهید ) خمیر باید کمی چسبناک باشد
مرحله دوم: خمیر را در ظرفی گذاشته ورویش را بپوشانید به مدت ۲۵ دقیقه تا استراحت کند
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,504
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
مرحله سوم: بعد از استراحت از خمیر چانه های ۵۰ گرمی گرفته و کامل صاف وگرد کنید وروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم گذاشته و رویش را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید به مدت ۷۰ دقیقه تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود
مرحله چهارم: روی خمیر ها آب اسپری کنید و در فر که از قبل بادمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه تا بپزد و روی نان طلایی شود و بعد درآورده روی توری فلزی گذاشته تا خنک شود و پودر قند روی نان الک کنید و با شکلات آب شده روی نان را تزیین کنید نوش جان.
منبع: سراشپز پاپیون
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
15
بازدیدها
107
پاسخ‌ها
14
بازدیدها
120
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
78
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
55
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
67
عقب
بالا