کاربرد هشتگ دودواسکاچی

1. میم پناه

به‌بههههههه به روی ماهت هر کدوم حسش رو داری می‌خوای چون #دودواسکاچی داغه، اون رو شروع...

به‌بههههههه به روی ماهت هر کدوم حسش رو داری می‌خوای چون #دودواسکاچی داغه، اون رو شروع کن:green-heart::hugging-face::face-holding-back-tears::inlove:
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH][ATTACH] برشی از بخش پایانی #دودواسکاچی : - سبز پوشیدی. حرفش را تایید...

یاخیرالحافظین برشی از بخش پایانی #دودواسکاچی : - سبز پوشیدی. حرفش را تایید و به گلدان روی میز اشاره کردم: - تازه گل‌هایی که آوردم هم سبزن. و شاهد دست اشاره‌گرم را گرفت و شستش را روی طرح کفشدوزک خالدار کشید. - دوباره با ماژیک‌هاش از خجالت دستت در اومده؟ - خودم بهش گفتم بکشه، چون ما یه...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] سلااااااااام به روی ماهتون... طبق قولم تو پیام پایینی، باید امشب پست...

یاخیرالحافظین سلااااااااام به روی ماهتون... طبق قولم تو پیام پایینی، باید امشب پست می‌ذاشتم ولی نشستم #دودواسکاچی نوشتم که باهم پست بذارم اگر از این اگزمای شدییییییید پوستی زنده بیرون بیام، خدا بخواد، فردا پست می‌ذارم... #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

رتبه دوم BNY رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...برام نظرهای قشنگتون بنویسید، اینجا منتظرتونم: https://forum.1roman.ir/members/21881/ حال دلتون خوب... و دوستتون دارم بالای پست‌ اول #دودواسکاچی گفتم چرا پست‌ها دیر شدن _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: پ.ن: خانواده‌ی دوستش،...
  5. میم پناه

رتبه دوم BNY رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...گله‌هاست آه بی‌تاب شدن عادت کم‌حوصله‌هاست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون از این قصه... حالتون چطوره؟ اگر جنایی عاشقانه دوست دارید #دودواسکاچی بهتون پیشنهاد می‌کنم https://forum.1roman.ir/threads/252086/#post-1605585 __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] دوستتون دارم... #مهساپناهی #دودواسکاچی #حال_دلتون_خوب...

یاخیرالحافظین دوستتون دارم... #مهساپناهی #دودواسکاچی #حال_دلتون_خوب #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین قبول کن که مخاطب‌پسند خواهد شد به هر زبان بنویسند داستان مرا #آقای_صباغ_نو_امید اینجا هم میگم، بالای #دودواسکاچی هم گفتم، این قصه خداروشکر پیش خودم تموم شده، برای همین تا جا بیفته ماجرا، می‌تونم بیشتر پست بذارم و کندی پست‌گذاری #دودواسکاچی رو جبران کنم...:x3: دوستتون دارم... و...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] نگاهش را از تخته‌ی شیشه‌ای و بزرگ داخل سالن گرفت و به من داد: -...

...- می‌دونم. و ساعات بعد تا نزدیک ناهار را فقط من و ایزدپناه روی پرونده کار کردیم. گاهی حتی عقب‌نشینی به موقع هم جسارت زیادی می‌طلبید. #دودواسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم واقعا گاهی جسارت آدم‌ها تو عقب‌نشینی به...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - من خوبم. - حالا می‌خواید الآن برای جمع کردن نقابی که یه طرف بندش در...

یاخیرالحافظین - من خوبم. - حالا می‌خواید الآن برای جمع کردن نقابی که یه طرف بندش در رفته، زیاد زور نزنید. همه‌ی آدم‌ها روز بد دارن. #دودواسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] سرم را به پشتی صندلی‌ چرخانم تکیه دادم. صندلی در اثر فشاری که آوردم...

...که آوردم کمی به پشت برگشت و من دنیا را وارونه دیدم. کاش واقعا دنیا وارونه می‌شد، هم می‌خورد، بعد من به‌جای نجوا بهنام، آدم دیگری می‌شدم، آدمی که هیچ‌وقت نجوا بهنام را زندگی نکرده بود. #دودواسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] برایش پیام فرستادم: " همین یه دقیقه پیش فهمیدم، من فقط روی مشکل‌هام...

یاخیرالحافظین برایش پیام فرستادم: " همین یه دقیقه پیش فهمیدم، من فقط روی مشکل‌هام خاک ریخته بودم، ولی مشکل‌هام پلاستیکی بودن، سالم موندن، دارن خودم رو می‌خورن." #دودواسکاچی #مهسا_پناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] + چرا؟ با همه مراجعینتون راحت صحبت می‌کنید؟ - صددرصد ولی تو چی می‌خوای...

یاخیرالحافظین + چرا؟ با همه مراجعینتون راحت صحبت می‌کنید؟ - صددرصد ولی تو چی می‌خوای بشنوی؟ اینکه یه استثنایی؟ #دودواسکاچی #مهساپناهی #میم_پناه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] حتی شاید باید گچ دور دستم را باز می‌کردم و دوباره و دوباره آسیب...

...روحم درد می‌کند، کسی نمی‌فهمید چه‌قدر عذاب می‌کشم. اما اگر دستم از چند نقطه دیگر هم آسیب می‌دید، قطعا من این‌قدر زجر نمی‌کشیدم اما دردم از بیرون بزرگ دیده می‌شد و بیشتر به چشم می‌آمد. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهساپناهی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - یه‌وقتا مجبوریم بازی کنیم، مثل الآن شما، مثل الآن من، می‌دونید چرا؟ و...

...مشت آدم به ماس. من نمی‌تونم نقش بازی نکنم، چون چشم پسرم به منه، چشم مادرم به منه، حتی چشم خواهری که میگه دیگه من رو برادر خودش نمی‌دونه، به منه. اگر من نقش بازی نکنم، همه‌مون باهم می‌بازیم. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهسا #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] - به نظر می‌اومد حاجی خیلی قبولتون داشته باشه که؟ - تا وقتی ثابت کنید...

...گواهی‌ها و تاییدیه‌ها برای شماس. دلم نمی‌خواست با حرف‌هایش موافق باشم ولی بودم. - این قانون شماس؟ کوتاه براندازم کرد و نگاهش روی گچ دست چپم ماند: - قانون آدماس. #دودواسکاچی #میم_پناه #مهسا #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
عقب
بالا