کاربرد هشتگ دوست_نداشتنت_مبارک

1. میم پناه

یاخیرالحافظین سلاااااااااام به روی ماهتون که...:big-hug: خب‌خب من اومدم با #دوست_نداشتنت_مبارک...

یاخیرالحافظین سلاااااااااام به روی ماهتون که...:big-hug: خب‌خب من اومدم با #دوست_نداشتنت_مبارک :x3::x3: باید بگم که خدا رو خیلی‌خیلیییییییییییییی شکر #دوست_نداشتنت_مبارک قشنگم... نهال مهربونم کاغذی شد... قصه ویرایش شده تا زودتر به بخش عاشقانه‌ش برسه و اگر افتخار بدید و بخریدش از طرف من یه...
  2. میم پناه

رتبه دوم BNY رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart::green-heart: وَ برای اون مهربونایی که #دوست_نداشتنت_مبارک رو نخوندن، بگم که قصه راجع به زندگی و دوران عاشقی همین خانم‌خانما، نهال ناوی، مشاور همین قصه‌س:x3::face-holding-back-tears::green-heart::green-heart:
  3. میم پناه

رتبه دوم BNY رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

...انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart: پ‌.ن: رسول‌جان فرفری که از #دخترها_همیشه_مقصرند ! معرف حضورتونه، نهال رو هم که #دوست_نداشتنت_مبارک می‌شناسیم و همراهشیم، نجلا و رسول و روشنا (دختر فرفری‌شون که تو فایل خاطره‌بازی دوم باهاش آشنا شدید.) حضور کوتاهی تو قصه دارن ولی نهال تو این قصه...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین [ATTACH] قیافه‌ی من، وقتی انقدر کم‌پیدایید هنوز کامل داخل ماشین ننشسته بودم که...

...اصلا تو چرا انقدر درگیر حال منی؟ - درگیر تو و حالت نباشم، درگیر کی باشم؟ و چراغ سبز شد. - خوبه... - چی؟ - همین که درگیر منی... #دوست_نداشتنت_مبارک #میم_پناه #مهساپناهی #حال_دلتون_خوب #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم آهای! دوست‌داشتنی‌ها... صدام رو دارید؟...
  5. میم پناه

[ATTACH] یاخیرالحافظین - من تا قبل از اینکه لب درّه با سر و صورت گِلی ببینمت، برام مهم نبود...

...بمیرم، چون همه‌ش یه لحظه بیشتر برای... برای دیدنت لازم دارم. #دیالوگ #به_نظرتون_این_دیالوگ_برای_کدوم_قصه_س_؟ #برام_قصه_بگو #دوست_نداشتنت_مبارک #نمی_خواستم_یک_مقتول_باشم #دخترها_همیشه_مقصرند_! #روی_موج_اورارتو #دودو_اسکاچی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098...
عقب
بالا