نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ شاهزاده_انجمن

1. TOMMrr

خبر خارجی پوچتینو: شکست دادن تاتنهام آنچنان خاص نیست!

...زیادی دارد. ما در شرایطی هستیم که نیاز به کسب امتیاز داریم. خوشحالم که برگشتم و افرادی را دیدم که فرصتی برای خداحافظی با آنها پیدا نکرده بودم. مهمترین چیز برای من برد است. این تاتنهام است و چیز خاص دیگری ندارد. هر بردی برای من شیرین است، زیاد ارتباطی به نام رقیب ندارد. #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  2. TOMMrr

خبر خارجی بارش اسکناس جعلی بر سر دوناروما در میلان

...که از پاری سن ژرمن دریافت کرده، ترجیح داده میلان را ترک کند. لازم به ذکر است که دوناروما مدت‌ها در تیم‌های پایه میلان حضور داشت و از سال 2016 به تیم بزرگسالان اضافه شد. او قبل از جدایی از میلان در سال 2021، در بازگشت این تیم به لیگ قهرمانان اروپا نقش مهمی داشته است. #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  3. لیلا؛

آدامس و فواید جویدن آن

...ها و رفع بوی بد دهان جویدن آدامس بدون قند می‌تواند از دندان های شما در برابر پوسیدگی محافظت کند. این آدامس ها از آدامس های معمولی که با قند شیرین شده‌اند، برای دندان ها بهتر هستند. چون قند با تغذیه باکتری های مضر دهان می‌تواند به دندان ها آسیب بزند. منبع: خبرگذاری مهر #شاهزاده_انجمن #اخبار_روز
  4. لیلا؛

جالب ترین خواص لیمو ترش

...از شیمی درمانی است. از دیگر خواص لیمو ترش می‌توان به سلامت چشم ها اشاره کرد. ویتامین C موجود در لیمو ترش می‌تواند موجب جلوگیری از بروز پیری چشم و بیماری چشمی در سنین بالا شود. همچنین فلاونوئید موجود در لیمو ترش می‌تواند از عفونت های چشمی جلوگیری کند. منبع: خبرگذاری تسنیم #شاهزاده_انجمن...
  5. TOMMrr

خبر خارجی پیام نیمار‌ پس از جراحی: درست میشه! (عکس)

...آماده شود و در تابستان آینده در کوپا آمریکا حضور داشته باشد. این مصدومیت باعث ناراحتی بزرگ مدیران الهلال می‌شود که امسال نیمار را از پاری‌سن‌ژرمن به خدمت گرفتند. نیمار از زمان انتقال 90 میلیون یورویی به این باشگاه عربستانی، تنها 5 بار بازی کرده و یک گل به ثمر رسانده است. #شاهزاده_انجمن...
  6. TOMMrr

خبر خارجی ادعای اسطوره یونایتد: بازیکنان مقصرند نه تن‌هاخ!‌

...من فکر می‌کنم بازیکنان می‌توانند خیلی بیشتر از کاری که برای او انجام می‌دهند را انجام دهند ." این گمانه زنی وجود دارد که در صورت عدم بهبود نتایج، این سرمربی هلندی شغل خود را از دست بدهد. تخمین زده می‌شود که اخراج تن‌هاخ و دستیارانش حدود 18 میلیون یورو هزینه داشته باشد. #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  7. TOMMrr

خبر خارجی تمام‌شدن رسوایی یووه در کالچوپولی بعد از 17 سال!

...پس از آن که شواهدی در سال 2010 پیدا شد که اینتر نیز از طریق رئیس باشگاه جاچنتو فاکتی، تماس های تلفنی مشابهی با داور برقرار کرده بود، درخواست تجدید نظر کرده بود، اما در دادگاه اصلی کالچوپولی از آن استفاده نشد و حالا این ماجرا بعد از 17 سال به صورت رسمی تمام خواهد شد. #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  8. TOMMrr

خبر خارجی اولین برد بعد از 10 بازی: آژاکس از قعر جدا شد

...مهاجم ولندام، با دیانت راماج تک به تک شد اما دروازه‌بان آژاکس تیمش را نجات داد و این موقعیت را دفع کرد. دومین گل آژاکس در دقیقه 89 توسط چوبا آکپوم به ثمر رسید. این بازیکن که در نیمه دوم به بازی اضافه شده بود ارسال کرنر را با ضربه سر به تیر افقی زد و توپ را وارد دروازه کرد. #اخبار_روز...
  9. TOMMrr

خبر خارجی طعنه خواهر رونالدو به توپ طلای مسی!

...مدرن می‌شود. سال گذشته، او در یک پست نمایشی در شبکه‌های اجتماعی جام جهانی را "بدترین جام جهانی" نامید. آویرو پیشتر از رونالدو خواسته بود که جام جهانی را ترک کند و به خانه برگردد جایی که "به جای ناسپاسی قدرش را می‌دانند"، چرا که رونالدو در جام جهانی نیمکت نشین شده بود. #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  10. TOMMrr

خبر خارجی بلینگام را فقط رئال مادرید می‌شناخت!

...به رودری، ارلینگ هالند و مسی رای دادم... و همچنین سال گذشته به خولیان آلوارز رای دادم که خیلی خوب عمل کرد. همچنین بلینگام و لوکا مودریچ. اما هیچ‌کس در آن زمان جود بلینگام را نمی‌شناخت، البته به جز مادرید. و حالا او یک درخشش هیجان انگیزی دارد. او بازیکن متفاوتی است." #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  11. TOMMrr

خبر خارجی دشان از بنزما مدرک رو می‌کند: پیامش هست!

...کرده، اقدام قانونی کنم." بنزما و دشان چند ماه پیش به صورت غیرمستقیم اظهاراتی را با هم رد و بدل کردند که بازیکن وقت رئال مادرید در اینستاگرام، سرمربی تیم ملی را دروغگو خواند و دوباره تاکید کرد که پس از مصدومیت شرایط خوبی داشت اما دشان اجازه نداد تا در جام جهانی بازی کند. #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  12. TOMMrr

خبر خارجی صعود با محبی در روسیه کاپ

...توانست به برتری دو بر یک دست پیدا کند تا به عنوان تیم دوم از گروه B صعود کند. محمد محبی، مهاجم ایرانی روستوف که در دیدارهای اخیرشان نمایش درخشانی داشته و طی سه هفته گذشته لیگ برتر روسیه دو گل به ثمر رسانده بود، در مسابقه روسیه کاپ برابر اورال در دقیقه 59 وارد زمین شد. #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  13. TOMMrr

خبر خارجی نه مسی نه مارادونا: پله بهترین است!

...این واقعاً عجیب است.» وی در مورد مسی و پله هم گفت: «مسی بسیار خوب صحبت می‌کند، او یک جنتلمن است، اما در بین این سه، بزرگترین جنتلمن پله بود ، او مردی با قلب بسیار بزرگ است، با او صحبت کردم، در هواپیمایی در بوئنوس آیرس، با او آشنا شدم. او مردی شایسته با روحی بزرگ بود." #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
  14. TOMMrr

خبر خارجی خبر خوب خوان لاپورتا به کارکنان بارسلونا

...پایان سال مالی 23-2022، دستمزد کارکنان افزایش خواهد یافت و به آنها پاداش نیز تعلق می‌گیرد. به دلیل مشکلات مالی کارکنان باشگاه در یک سال گذشته نه پاداش گرفته بودند و نه افزایش دستمزد داشتند ولی قرار شده 20 درصد دستمزدشان بالاتر برود و پاداش خوبی نیز دریافت خواهند کرد. #شا #اخبار_روز...
  15. TOMMrr

خبر خارجی مطمئن بودم مرد سال آسیا می‌شوم

...ستاره الهلال پس از رقابت با متیو لکی استرالیایی و معز علی قطری به عنوان بهترین بازیکن آسیا در سال 2022 انتخاب شد. الدوسری در مراسم اهدای جوایز سالانه که شامگاه سه‌شنبه در دوحه پایتخت قطر برگزار شد، جایزه بهترین را از شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرد. #اخبار_روز #شاهزاده_انجمن
عقب
بالا