متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ فروغ_فرخزاد

1. Mahdiye sajdeh

ویژه رمان هُـودِه | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

بی آنکه بخواهم، تمام من شده بودی... #فروغ_فرخزاد _________________________________ سلام سلام خوبین؟ دیدین چه زود اومدم البته با یه پارت فقط:melting-face: ولی قول میدم فردا پارت بذارم بازم. فعلا این پارت عاشقانه رو بگیرین که یکم ژانر عاشقانه نظر میدین دیگه؟ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  2. Tahmine Arjmand

دفتر شعر دفتر شعر، شعر را دوست دارم | کاربر Tahmine Arjmand

سخن از دستان عاشق ماست که پلی از پیغام عطر و نور و نسیم بر فراز شبها ساخته‌اند به چمنزار بیا به چمنزار بزرگ و صدایم کن، از پشت نفس‌های گل ابریشم همچنان آهو که جفتش را پرده‌ها از بغضی پنهانی سرشارند و کبوترهای معصوم از بلندی‌های برج سپید خود به زمین می نگرند..‌ فروغ_فرخزاد
  3. قند

چالش "برگی از احساس شعر و دست نوشته‌ها"

معشوقِ من گویی ز نسل‌های فراموش گشته است گویی که تاتاری در انتهای چشمانش پیوسته در کمینِ سواری‌ست گویی که بربری در برقِ پُر طراوتِ دندان‌هایش مجذوبِ خونِ گرمِ شکاری‌ست #فروغ_فرخزاد
  4. قند

دانی از زندگی چه می‌خواهم من تو باشم...تو...پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود بار دیگر تو...بار دیگر تو #فروغ_فرخزاد
  5. قند

با کدام بال می‌توان از زوال روزها و سوزها گریخت؟ #فروغ_فرخزاد
  6. قند

می بندم این دو چشم پر آتش را تا بگذرم ز وادی رسوایی... تا قلب خامُشم نکشد فریاد رو می کنم به خلوت و تنهایی... #فروغ_فرخزاد
  7. قند

...کاشیشان سرپوش میگذارند و حوضهای کاشی بی آنکه خود بخواهند انبارهای مخفی باروتند و بچه های کوچه ی ما کیفهای مدرسه شان را از بمبهای کوچک پر کرده اند حیاط خانه ی ما گیج است من از زمانی که قلب خود را گم کرده است میترسم من از تصویر بیهودگی این همه دست و از تجسم بیگانگی این همه صورت میترسم #فروغ_فرخزاد
  8. قند

...به نهالی که تو در باغچهٔ خانه مان کاشته ای و به آواز قناری ها که به اندازهٔ یک پنجره می خوانند من پری کوچک غمگینی را می شناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبین می نوازد آرام ، آرام پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه می میرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد #فروغ_فرخزاد
عقب
بالا