متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ آقای_نظری_فاضل

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین گفتم از قصه عشقت گرهى باز کنم به پریشانى گیسوى تو سوگند، نشد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین عقل بیهوده سر طرح معما دارد بازی عشق مگر شاید و اما دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... دوستتون دارم... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین عقل یک‌دل شده با عشق، فقط می‌ترسم هم به حاشا بکشد هم به تماشا بکشد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین موج عشق تو اگر شعله به دل‌ها بکشد رود را از جگر کوه به دریا بکشد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم دلتون میاد برام نظرهای قشنگ‌قشنگ نمی‌نویسید؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین آنچه را عقل به یک عمر به دست آورده است دل به یک لحظه کوتاه به هم می‌ریزد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... میگم میشه نظرهای قشنگتون رو بنویسید؟ __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین آه یک روز همین آه تو را می‌گیرد گاه یک کوه به یک کاه به هم می‌ریزد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... دوستتون دارم... ولی شما انگار قصه‌ها رو مثل قبل دوست ندارید:face-exhaling: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین ناگهان آیینه حیران شد،گمان کردم تویی ماه پشت ابر پنهان شد،گمان کردم تویی #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله‌هاست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: حالتون چطوره؟ واقعا برای هیچ‌کدوم از قصه‌ها نظری ندارید؟ حال دلتون خوب...:green-heart: _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو...
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین موج عشق تو اگر شعله به دل‌ها بکشد رود را از جگر کوه به دریا بکشد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... میگم اگر خدا کمک کنه قصه رو برسونیم به مسابقات BNY؟ چون نسبت به قصه‌های قبلی که همراهم بودید طولانی‌تره، اگر کندتر پست بذارم یا کم‌تر می‌رسه تا اون موقع... البته شرطش کمک خداس...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین اگر خیال تماشاست در سرت بشتاب که آبشارم و افتادنم تماشایی‌ست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین چه غم که خلق به حسن تو عیب می‌گیرند همیشه زخم زبان خون‌بهای زیبایی‌ست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ دوستتون دارم... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین من که خرد و خاکشیرم! این تویی که هر بهار سبزتر می‌بالی و بالا بلاتر می‌شوی #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون حال دلتون خوب... _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین هرچه از این روزهای آشنایی بگذرد من پریشان‌تر، تو هم بی‌اعتناتر می‌شوی #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب...:green-heart: ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین هرچه با تنهایی من آشناتر می‌شوی دیرتر سرمی‌زنی و بی‌وفاتر می‌شوی #آقای_عسکری سلام به روی ماهتون:face-holding-back-tears: من یکم خسته بودم، دیر اومدم دوستتون دارم... __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین عشق رازی‌ست که تنها به خدا باید گفت چه سخن‌ها که خدا با من تنها دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون...:x3: حال دلتون خوب...:green-heart: _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا