نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ آقای_نظری_فاضل

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین خط‌ها به هم رسید و به یک جمله ختم شد با عشق ممکن است تمام محال‌ها #آقای_نظری_فاضل دوستتون دارم و حال دلتون خوب... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین عشق می بازم که غیر از باختن در عشق نیست در نبردی این چنین هر کس به خاک افتاد، بُرد #آقای_نظری_فاضل عکس‌های نجلا و رسول رو هم با کمک هوش مصنوعی ساختم و می‌ذارم داخل پروفایلم، اگر دوست داشتید، ببینید:face-holding-back-tears: پیج اینستام رو هم اگر دوست داشتید دنبال کنید...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل نوری که به سوی ابدیت جاری است قصه ای با تو شد آغاز که پایان نگرفت #آقای_نظری_فاضل اگر کتاب #دخترها_همیشه_مقصرند ! رو محبت کردید و خریدید، دوتا فایل خاطره‌بازی داره. عکس کتاب رو برام بفرستید تا فایل‌ها رو برای شما مهربونا بفرستم:face-holding-back-tears...
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین از باغ می‌برند چراغانی‌ات کنند تا کاج جشنهای زمستانی‌ات کنند #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ می‌دونید که خیلی دوستتون دارم؟ ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین باز می‌پرسمت از مسئله دوری و عشق و سکوت تو جواب همه مسئله‌هاست #آقای_نظری_فاضل حال دلتون خوب...:green-heart: ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن

یاخیرالحافظین بی هر لحضه مرا بیم فرو ریختن است مثل شهری که به روی گسل زلزله‌هاست #آقای_نظری_فاضل به این دقت کردم که سرعت پست‌گذاری با نظر گذاشتن شما مهربونا ارتباط مستقیم داره ولی من خدا کمک کنه هفته‌ای یه‌بار پنج پست از این قصه می‌ذارم، سه‌تا از #دودو_اسکاچی برای همین فکر کنم بشه نظر...
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین آسمان با قفس تنگ چه فرقی دارد بال وقتی قفس پر زدن چلچله‌هاست #آقای_نظری_فاضل دوستتون دارم... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من وتو فاصله‌هاست #آقای_نظری_فاضل منتظر نظرهای قشنگتون هستم و ممنون میشم اگر قصه رو به بقیه معرفی کنید... ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین بی‌قرار توام ودر دل تنگم گله‌هاست آه بی‌تاب شدن عادت کم‌حوصله‌هاست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون از این قصه... حالتون چطوره؟ اگر جنایی عاشقانه دوست دارید #دودواسکاچی بهتون پیشنهاد می‌کنم https://forum.1roman.ir/threads/252086/#post-1605585 __________________ جهت مشاهده...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین بی سبب نیست که پنهان شده ای پشت غبار تو هم ای آیینه از دیدنِ من بیزاری؟ #آقای_نظری_فاضل وَ این‌که دوباره یادآوری می‌کنم دوستتون دارم من کم‌حرف شدم ولی خوشحالم میشم هر وقتی که برام نظرهای قشنگتون رو می‌نویسید...:big-hug: ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین موجم و جرأتِ پیش آمدنم نیست، مگر به دل سنگ تو از من نرسد آزاری #آقای_نظری_فاضل حال دلتون خوب... __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین هرچه می‌خواهمت از یاد برم ممکن نیست من تو را دوست نمی دارم اگر بگذاری #آقای_نظری_فاضل دوستتون دارم و عیدتون مبارک...:green-heart: ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین ظاهر آراسته ام در هوس وصل، ولی من پریشان تر از آنم که تو می‌پنداری #آقای_نظری_فاضل یه‌چیزی بگم:xt3: میشه اگر قصه رو دوست دارید به بقیه هم معرفی‌ش کنید؟ مثل همیشه من تبلیغ نکردم:xt3: دست گلتون دردنکنه:green-heart: لینک قصه: https://forum.1roman.ir/threads/266668/...
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین ای که برداشتی از شانه ی موری باری بهتر آن بود که دست از سر ِ من برداری #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ قصه جذاب میشه‌ها... وَ این‌که اگر جنایی عاشقانه دوست دارید: https://forum.1roman.ir/threads/252086/#post-1605585 پنج‌تا پست داریم _________________ جهت...
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق #آقای_نظری_فاضل قصه‌ی دوست‌داشتنی‌ای میشه براتون... اگر دلتون خواست بهش سر بزنید: https://forum.1roman.ir/threads/266668/ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج...
عقب
بالا