کاربرد هشتگ آقای_نظری_فاضل

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین روز خلقت در گِل ما شوق دیدار تو بود از همان آغاز ما را کم‌تحمل ساختند #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ببخشید که انقدر دیر اومدم:green-heart: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین به روی آینه ی پر غبار من بنویس: بدون عشق جهان جای زندگانی نیست #آقای_نظری_فاضل دقیقا مثل حرفم آخر قصه‌ی #روی_موج_اورارتو باور دارم که اگر آدمیزاد عاشقی کردن رو بلد بود... دنیا خیلی خوش‌رنگ و زیبا می‌شد... دقیقا مثل «اورارتو»... ___________________________________ جهت مشاهده متن...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین هر چه دام افكندم، آهوها گریزان‌تر شدند حال صدها دام دیگر در مقابل ریخته #آقای_نظری_فاضل _________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین شانه‌هایم تاب زلفت را ندارد پس مخواه تخته سنگی زیر پای آبشاری بشکند #آقای_نظری_فاضل __________________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart: مشخصه نهال و خانواده‌ش، خونه‌ی کی رفتن دیگه؟
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین باد مشتی ورق از دفتر عمر آورده است عشق سرگرمی سوزاندن این اوراق است #آقای_نظری_فاضل __________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین تا دل مشتاق من محتاج عاشق بودن است دلبری کردن یکی از بی نیازی های توست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ این قصه رو هم خیلی کم می‌خونید، هم خیلی کم نظر می‌دید. با این‌که باتوجه به سال‌های همراهی‌مون ژانر موردعلاقه‌تونه... هم این‌که خستگی تو تنم می‌مونه... هم...
  7. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی وبین من وتو فاصله‌هاست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟:face-holding-back-tears::big-hug: خدا بخواد چهارشنبه و جمعه‌ی این هفته هم نمایشگاه هستم اگر دوست داشتید و می‌تونستید بیاید بهم بگید تا ساعت حضورم رو...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین یک مرد که از چشم تو افتاد شکست مرد است ولی خانه‌ات آباد، شکست #آقای_آذر دوتا پست دیگه هم می‌ذارم خدا بخواد، که مطمئن باشیم به پست‌های مجاز مسابقه رسیدیم... ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین بی‌سبب نیست که پنهان شده‌ای پشت غبار تو هم ای آینه از دیدن من بیزاری؟ #آقای_نظری_فاضل ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین موجم و جرات پیش آمدنم نیست، مگر به دل سنگ تو از من نرسد آزاری #آقای_نظری_فاضل ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین ای که برداشتی از شانه‌ی موری باری بهتر آن بود که دست از سر من برداری #آقای_نظری_فاضل ____________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین بی‌قرار توام ودر دل تنگم گله‌هاست آه بی‌تاب شدن عادت کم‌حوصله‌هاست #آقای_نظری_فاضل ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی وبین من وتو فاصله‌هاست #آقای_نظری_فاضل ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین آسمان با قفس تنگ چه فرقی دارد بال وقتی قفس پر زدن چلچله‌هاست #آقای_نظری_فاضل ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین آه، یک روز همین آه تو را می‌گیرد گاه یک کوه به یک کاه به هم می‌ریزد #آقای_نظری_فاضل _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
عقب
بالا