کاربرد هشتگ آقای_نظری_فاضل

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین عشق رازی‌ست که تنها به خدا باید گفت چه سخن‌ها که خدا با من تنها دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون...:x3: حال دلتون خوب...:green-heart: _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که...:face-holding-back-tears: پست‌ها زیاد بودن‌، یکی دیگه هم داریم... __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین در خیال آمدی و آینه قلب شکست آینه تازه از امروز تماشا دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... دوستتون دارم...:green-heart: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین عقل بیهوده سر طرح معما دارد بازی عشق مگر شاید و اما دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون و حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین گرچه چشمان تو جز از پی زیبایی نیست دل بکن! آینه این قدر تماشایی نیست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ از این‌که پیش‌پست‌ها رو دقیق می‌خونید و جواب‌های قشنگتون رو برام می‌نویسید، ممنونم...:big-hug: ______________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید...
  6. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین بهلول‌وار فارغ از اندوه روزگار خندیده‌ایم! ما به جهان یا جهان به ما #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: حال دلتون خوب... ______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

در حال تایپ رمان عشق دو پهلو | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین مرداب زندگی همه را غرق می‌کند ای عشق همّتی کن و دست مرا بگیر #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون...:face-holding-back-tears: ممنونم که نظرتون رو راجع به ژانرها برام نوشتید...:kissym::x3: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج...
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین پلک مرا برای تماشای خود ببند ای ردپای گمشده باد در کویر #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون و حال دلتون خوب... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین ماهی تویی و آب؛ من و تنگ؛ روزگار من در حصار تُنگ و تو در مشت من اسیر #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ممنونم نظرها و پیام‌هاب قشنگتونم و دونه‌دونه‌شون برام خیلی ارزش دارن...:green-heart: حال دلتون خوب... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن...
عقب
بالا