کاربرد هشتگ آقای_نظری_فاضل

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین ای که برداشتی از شانه ی موری باری بهتر آن بود که دست از سر ِ من برداری #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ قصه جذاب میشه‌ها... وَ این‌که اگر جنایی عاشقانه دوست دارید: https://forum.1roman.ir/threads/252086/#post-1605585 پنج‌تا پست داریم _________________ جهت...
  2. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق #آقای_نظری_فاضل قصه‌ی دوست‌داشتنی‌ای میشه براتون... اگر دلتون خواست بهش سر بزنید: https://forum.1roman.ir/threads/266668/ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین خطی کشید روی تمام سوال‌ها تعریف‌ها معادله‌ها احتمال‌ها #آقای_نظری_فاضل حال دلتون خوب و عیدتون مبارک...:green-heart: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین ای رفته کم کم از دل و جان! ناگهان بیا مثل خدا به یاد ستمدیدگان بیا #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ دوستتون دارم... ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین گفتم از قصه عشقت گرهى باز کنم به پریشانى گیسوى تو سوگند، نشد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین عقل بیهوده سر طرح معما دارد بازی عشق مگر شاید و اما دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... دوستتون دارم... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین عقل یک‌دل شده با عشق، فقط می‌ترسم هم به حاشا بکشد هم به تماشا بکشد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین موج عشق تو اگر شعله به دل‌ها بکشد رود را از جگر کوه به دریا بکشد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم دلتون میاد برام نظرهای قشنگ‌قشنگ نمی‌نویسید؟ ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین موج عشق تو اگر شعله به دل‌ها بکشد رود را از جگر کوه به دریا بکشد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... میگم اگر خدا کمک کنه قصه رو برسونیم به مسابقات BNY؟ چون نسبت به قصه‌های قبلی که همراهم بودید طولانی‌تره، اگر کندتر پست بذارم یا کم‌تر می‌رسه تا اون موقع... البته شرطش کمک خداس...
  10. میم پناه

یاخیرالحافظین اگر خیال تماشاست در سرت بشتاب که آبشارم و افتادنم تماشایی‌ست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون... حال دلتون خوب... _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

یاخیرالحافظین چه غم که خلق به حسن تو عیب می‌گیرند همیشه زخم زبان خون‌بهای زیبایی‌ست #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ دوستتون دارم... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین عشق رازی‌ست که تنها به خدا باید گفت چه سخن‌ها که خدا با من تنها دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون...:x3: حال دلتون خوب...:green-heart: _______________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین تلخی عمر به شیرینی عشق آکنده است چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که...:face-holding-back-tears: پست‌ها زیاد بودن‌، یکی دیگه هم داریم... __________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین در خیال آمدی و آینه قلب شکست آینه تازه از امروز تماشا دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون که... دوستتون دارم...:green-heart: _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین عقل بیهوده سر طرح معما دارد بازی عشق مگر شاید و اما دارد #آقای_نظری_فاضل سلام به روی ماهتون و حال دلتون خوب... _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
عقب
بالا