کاربرد هشتگ آقای_عسکری_حامد

1. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین غزل رسید به آخر، هنوز اول وصفم همین‌قدر بنویسم فرشته‌ای‌ست به قرآن #آقای_عسکری_حامد خب خب... سلام به روی ماهتون از پست پایانی قصه فکر کنم #دودواسکاچی طولانی‌ترین قصه‌م باشه بعد از #نمی_خواستم_یک_مقتول_باشم و حدودا بیشتر از یک‌سال‌ونیم زمان برد تا با کمک خدا نوشته شد... ممنونم...
  2. میم پناه

یاخیرالحافظین چون سرمه می‌وزی قدمت روی دیده‌هاست لطف خط شکسته به شیب کشیده‌هاست #آقای_عسکری_حامد _________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین بیا ای امن، ای سرسبز، ای انبوه عطرآگین بیا تا تخم بگذارند در دستانت اردک‌ها #آقای_عسکری_حامد پست‌ها از پنج‌تا بیشتر می‌شه، از ناظر قصه معذرت می‌خوام ___________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین تو آن ماهی که معمولاً رخت را قاب می‌گیرند همیشه شاعرانی مثل من، از پشت عینک‌ها #آقای_عسکری_حامد ______________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین کاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود یک نفر باید زلیخا را بیاندازد به چاه #آقای_عسکری_حامد بالای پست آخر حرف می‌زنم:kissym: ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین تو آن ماهی که معمولاً رخت را قاب می‌گیرند همیشه شاعرانی مثل من، از پشت عینک‌ها #آقای_عسکری_حامد ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  7. میم پناه

یاخیرالحافظین همین که عکس ماهت می‌چکد توی قنات ده به دورش م**س.ت می‌رقصند ماهی‌ها و جلبک‌ها #آقای_عسکری_حامد ______________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  8. میم پناه

یاخیرالحافظین تمام شهر دنبال تواند از بلخ تا زابل سیاوش‌ها و رستم‌ها، فریدون‌ها و بابک‌ها #آقای_عسکری_حامد ________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  9. میم پناه

یاخیرالحافظین اگر پیچ امین‌الدوله بودم می‌توانستم کمی از ساقه‌هایم را ببندم دور بازویش #آقای_عسکری_حامد سلام به روی ماهتون مهربونا... حالتون چطوره؟ خدا بخواد اومدم برای پست‌های پایانی این قصه:face-holding-back-tears:بالآخره وقتش شده که دفتر این قصه هم بسته بشه و نمی‌دونم دقیقا چندتا پست...
  10. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین چه فرقی می‌کند من چند سر قلیان عوض کردم؟ برای قهوه‌چی‌ها، مرد، خاطرخواه‌تر بهتر #آقای_عسکری_حامد ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  11. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین شاعر شنیدنی است ... ولی دست روزگار نگذاشت ... اینکه بشنوی ام یا بخوانی‌ام #آقای_عسکری_حامد ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج:green-heart:
  12. میم پناه

یاخیرالحافظین اصلا قبول حــرف شما ، من روانی ام من رعد و بـرق و زلزله ام ؛ ناگهانی ام #آقای_عسکری_حامد _______________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج:green-heart:
  13. میم پناه

یاخیرالحافظین هرچه با تنهایی من آشنا تر می شوی دیرتر سر میزنی و بی وفاتر می شوی #آقای_عسکری_حامد سلااااااااااام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ __________________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  14. میم پناه

یاخیرالحافظین عشق ابریست که یک سایه‌ی آبی دارد سایه‌اش کاش به دل گاه به گاه افتادن #آقای_عسکری_حامد ________________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک الفرج :green-heart:
  15. میم پناه

یاخیرالحافظین چند قرن است که یلدای من کهنه‌چنار به غزل‌خوانی چشمان شما می‌گذرد #آقای_عسکری_حامد راستی اگر خواستید بیاید نمایشگاه کتاب بهم بگید که روز و ساعت حضورم رو بهتون بگم قشنگام... حال دلتون خوب... ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید اللهم عجل لولیک...
عقب
بالا