کاربرد هشتگ آقای_عسکری_حامد

1. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین باد می آید و از قافیه‌ها می‌گذرد از غزل‌های من زخم‌نما می‌گذرد #آقای_عسکری_حامد _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید «...» دیالوگ ادامه دارد... اللهم عجل لولیک الفرج...:green-heart:
  2. میم پناه

در حال تایپ رمان دَردَم از یار اَست و دَرمان نیز هَم | مهسا پناهی نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین ندانستی که روی بیت بیتش وزن کم کردم نوشتی شعرهایت شادتر، کم‌آه‌تر بهتر #آقای_عسکری_حامد سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ بابت تبریک‌های شیرینتون ممنونم و تا چند ساعت دیگه خدا بخواد می‌آم تا بهشون جواب بدم...:smiling-face-with-hearts::smiling-face-with-hearts: الآن عجله...
  3. میم پناه

یاخیرالحافظین شانه‌ات را دیر آوردی سرم را باد برد خشت خشت و آجر آجر پیکرم را باد برد #آقای_عسکری_حامد ____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  4. میم پناه

یاخیرالحافظین عشق قلیانی‌ست با طعم خوش نعنا دو سیب می‌کشی آزاد باشی، مبتلاتر می‌شوی #آقای_عسکری_حامد _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  5. میم پناه

یاخیرالحافظین من کز شکوه روسری‌ات کم نمی‌کنم من، این من غبار، چرا می‌تکانی‌ام؟ #آقای_عسکری_حامد اومدن نهال رو دوست دارید؟ می‌تونید بین طاها و معین مقایسه کنید؟ _____________________ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید #اللهم_عجل_لولیک_الفرج :green-heart:
  6. میم پناه

یاخیرالحافظین اصلاً قبول حرف شما، من روانی‌ام من رعد و برق و زلزله‌ام، ناگهانی‌ام #آقای_عسکری_حامد سلام به روی ماهتون... حالتون چطوره؟:big-hug: برای #دودو_اسکاچی هم پست گذاشتم:xt3::x3: ممنونم که نظرهای قشنگتون رو برام می‌نویسید و ممنون‌تر می‌شم اگر بیشتر بنویسید... _____________________ جهت...
  7. میم پناه

ویژه رمان دودو اسکاچی | مهسا پناهی (میم پناه) نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

یاخیرالحافظین مثل آن چایی که می‌چسبد به سرما بیشتر با همه گرمیم با دل‌های تنها بیشتر #آقای_عسکری_حامد سلام به روی ماهتون که... حالتون چطوره؟ میگم قصه‌ها رو دوست دارید؟ عشق دو پهلو چیز زیادی به تموم شدنش نمونده، اگر دوست داشتید بخونیدش:kissym: حال دلتون خوب _______________________ جهت مشاهده...
عقب
بالا