متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ INFJ

1. Natanahi

INFJ حامی | INFJ

چه چیزی باعث عصبانیت #INFJ می‌شه ؟ افراد مغرور ، مسخره شدن ، تصمیم اجباری ، صدای بلند ، مزاحم بودن و مزاحم شدن.
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...سوییت مهربون من هستی... یا شایدم نیستی؟ *شکلک خنده* #INFP بیا یه تایم تو روز مشخص کنیم و هر وقت گریه‌ات اومد یا میخواستی بخندی بیا بغل من #INFJ تو انسان مورد علاقه منی. حالا میشه بیای بغلم؟ #ENFJ عشق بی‌حد و مرز من فقط برای توئه. #ENFP بیا با هم بریم تو فضا گم شیم. #ESTP میخوام...
  3. Natanahi

...تایپ MBTI رو خوشحال میکنه ـ #ISTJ ↜ با خیال راحت بتونه به سرگرمی‌ها و علایقش برسه. ـ #ISFJ ↜ پیدا کردن روتین مناسبی که براش رضایت بخش باشه. ـ #INFJ ↜ مکالمات عمیق با دوستان نزدیک. ـ #intj ↜ کشف مسائل سربسته و مرموز. ـ #ISTP ↜ حس آزادی و امنیت. ـ #ISFP ↜ داشتن یه دلیل برای شوق و انگیزه درونی...
  4. Natanahi

...صادقانه به این تایپ احترام بذاره و بهش اعتماد داشته باشه. ـ #ISFJ ↜ کسی که حواسش به جزئیات رفتار و کارهای کوچیکی که این تایپ انجام میده هست. ـ #INFJ ↜ کسی که معتقد باشه این تایپ جالبه، به جای اینکه بهش بگه عجیبه. ـ #intj ↜ کسی که چیزی رو بهش اصرار نمیکنه، به زور ازش اطلاعات نمیخواد، در عوض...
  5. Natanahi

• نصیحتی به تایپ‌های درونگرا ـ #INFJ ↜ مهربون ترین ها هم، یه خط قرمزی دارن. ـ #ISFJ ↜ همدل و همراه های همیشگی هم ممکنه گاهی وقت ها تنهاتون بزارن ـ #ISTJ ↜ مسئول ترین ها هم، ممکنه گاهی از وظیفشون خسته بشن. ـ #intj ↜ منطقی ترین ها هم، قلب و احساسات دارن! ـ #INFP ↜ مقید ترین ها هم، ممکنه...
  6. H

...ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال پیچتون می‌‌کنن که کجا قراره برید و چیکار کنید. آخر هم یه بهانه میارن و...
  7. H

...یک برنامه تلویزیونی یا جمع بزرگ رو استرس‌آور بدونه. ـ #ISFJ ↜ از جمله کساییه که احتمالا از ویدیو گیم هایی با حالت یا اهداف گروهی لذت میبره. ـ #INFJ ↜ از جمله کساییه که اجازه گرفتن برای نزدیک شدن به حریم خصوصی یا لوازم شخصی افراد براشون خیلی مهمه. ـ #intj ↜ خوششون نمیاد وقتی جایی میرن مدام...
  8. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

تازه دوزاریش افتاد #INTP #INFJ #intj
  9. Natanahi

INFJ حامی | INFJ

اگه infj هستی کتاب « شب های روشن » و « قمارباز » رو بخون . #INFJ
  10. اِنزوا؛

INFJ حامی | INFJ

ـ INFJ: کاش مردم می‌فهمیدن وقتی بهم دروغ میگن من می‌فهمم ولی خودم رو می‌زنم به نفهمیدن! کاش می‌دونستن مهربون بودن من دلیل بر این نمیشه که هرچیزی دلشون میخواد بهم بگن و من هم ببخشمشون یا از مهربونیم سواستفاده کنن، هیچ کس لایق بی‌انصافی نیست! #INFJ
  11. Natanahi

...مردم و نگرش هاشون محاصره بشه. ـ #ISFJ ↜ اینکه اعمال یا حرف‌های گذشته‌اش واسش دردسر بشن، مجبور شه کاری که از انجامش پشیمونه رو به خاطر بیاره. ـ #INFJ ↜ یک دفعه به یه مهمونی یا قرارِ غیر منتظره دعوت بشه. ـ #intj ↜ ندونه پتانسیل های حقیقیش چه چیز هایی هستن، ندونه چه هدفی داره و باید چکار کنه. ـ...
  12. Natanahi

...برو با کراشت صحبت کن، بقیه‌اش رو خدا کریمه" ـ #ISTJ و #ENTJ و #ESFJ ↜ دسته "حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ...
  13. اِنزوا؛

INFJ حامی | INFJ

محکم بودن و شکننده بودن نقطه مقابل همن ولی infj هردوش رو باهم داره! #INFJ
  14. Amin~

...ذهن بی آلایش (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ـ #intj ↜ بازی اندر (Ender’s Game) ـ #ENTJ ↜ گرگ وال استریت (The Wolf of Wall Street) ـ #INFJ ↜ خاطرات یک گیشا (Memoirs of a Geisha) ـ #ENFJ ↜ اثر پروانه ای (The Butterfly Effect) ـ #ISTP ↜ تامب رایدر (Tomb Raider) ـ #ESTP ↜ نامحدود...
  15. Amin~

...خیالش راحته که کسیو نرنجونه و عذاب وجدان بابت چیزی نداشته باشه. ـ #ENFP ↜ وقتی خیالش راحته که دوستاش پایه رفتن به جاهای جدید و باحال باشن‌. ـ #INFJ ↜ وقتی خیالش راحته که تمام اعضای خانوادش با خوشحالی کنار هم جمعن. ـ #ENFJ ↜ وقتی خیالش راحته که بدونه هروقت آغوش گرمی بخواد دوستاش کنارش هستن...
عقب
بالا