کاربرد هشتگ INFJ

1. amın

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...راحت وارد می‌شن، همه رو می‌خندانن یا به جمع هدایت می‌کنن ـ #INTP , #ISTP → گوشه‌ای وایمیستن، یه‌دفعه می‌بینی دارن جواب یه سوال فلسفی می‌دن ـ #INFJ , #INFP → با دقت به همه نگاه می‌کنن، کم‌کم شروع به ارتباط برقرار کردن می‌کنن، ولی با خیلی از آدم‌ها راحت نمی‌شن ـ #intj , #ISTJ → خیلی خونسرد و...
  2. amın

...فرق می‌کنه! شروع می‌کنن مراقبت کردن، بهت گوش دادن، حتی نرم‌تر حرف زدن و اگه گفتن “می‌تونی رو من حساب کنی”، بدون عاشق شدن. #ISFP , #INFP , #INFJ → عشق براشون مقدسه وقتی جدی شن، کاملاً درگیر می‌شن. از دنیای خودشون میان بیرون فقط برای تو... شروع می‌کنن خودشونو آسیب‌پذیر نشون دادن، یعنی: “تو...
  3. amın

...MBTI وقتی غیرتی میشن : #ENTP , #ENFP → ظاهر خونسرد، اما از درون در حال انفجارن! می‌خندن ولی بعدش یه شوخی تیز می‌کنن که طرف حالیش بشه. #INFJ , #ENFJ → خیلی محترمانه برخورد می‌کنن، ولی اون لبخند مودبشون یعنی: «یه حرکت دیگه کن ببین چی میشه » #intj , #ISTJ → ساکتن، فقط نگاه می‌کنن...اون...
  4. amın

...ـ #ESTP , #ESTJ → واکنش فوری! یا بی‌تفاوت می‌شن و می‌رن سراغ کار خودشون، یا مستقیم می‌پرسن: «مشکلت چیه؟» چون تحمل بازی‌های ذهنی ندارن. ـ #INFJ , #INFP → به‌شدت درونشون تحلیل می‌کنن که «چرا؟ من چی کار کردم؟» نادیده گرفته شدن براشون مثل زخم عمیقه، مخصوصاً اگه از کسی باشه که براش احساس دارن...
  5. amın

៕ #fun ―――—— همون حرفایی که من با داد و فحش بهت میزنم رو، مشاور مودبانه و علمی‌تر بهت میگه، آخرشم ۸۰۰ تومن ازت میگیره. #ISFJ, #ESFJ, #ENFP, #ISFP, #ESFP, #INFP, #INFJ, #ENFJ ―――———―――————― #Tweet
  6. amın

...(آخرش طرفو قانع می‌کنن که خودش اشتباه کرده) ـ #ESTP , #ESTJ → یه نگاه خفن بعد می‌گن: «اوکی noted.» ولی ته دلشون: «یه روزی نشونت می‌دم!» ـ #INFJ , #INFP → تو لحظه ساکت می‌شن. ولی بعدش تا نصف شب فکر می‌کنن که نکنه واقعاً حق با اون بوده ـ #INTP , #ISTP → در ظاهر: «هوم جالبه.» در باطن: شروع...
  7. amın

...راحت وارد می‌شن، همه رو می‌خندانن یا به جمع هدایت می‌کنن ـ #INTP , #ISTP → گوشه‌ای وایمیستن، یه‌دفعه می‌بینی دارن جواب یه سوال فلسفی می‌دن ـ #INFJ , #INFP → با دقت به همه نگاه می‌کنن، کم‌کم شروع به ارتباط برقرار کردن می‌کنن، ولی با خیلی از آدم‌ها راحت نمی‌شن ـ #intj , #ISTJ → خیلی خونسرد و...
  8. amın

...اطرافیانت نیاز داری، هیچوقت خودتو بابتش سرزنش نکن هی #ISTP ، اشکالی نداره که نیاز داری یه وقتایی با خودت خلوت کنی این جزوی از طبیعت توئه هی #INFJ ، اشکالی نداره اگه کامل نباشی، داری زیادی به خودت سخت میگیری هی #INFP ، اشکالی نداره اگه تصمیم گیری برات آسون نیست، فقط زیاد برای خودت سختش نکن...
  9. amın

...از مخالفت دیگران ـ #ISFP : مرام و معرفت خیلی بالا تو دوستی و روابط ـ #ESFP : توانایی تبدیل یه موقعیت سخت و جدی به یه موقعیت شاد و آروم ـ #INFJ : احترام به عقاید و طرز فکر بقیه آدم ها ـ #ENFJ : بی تفاوت نبودن نسبت به مشکلات دیگران ـ #INFP : خلاقیت و توانایی بالا تو حل مسائل و معما ها...
  10. amın

چیزهایی که از هر تایپ میتونیم یادبگیریم... از یه #ISTJ عاقل بودن رو یاد بگیر.. از یه #ISFJ قدر شناسی رو یاد بگیر.. از یه #INFJ صداقت رو یاد بگیر.. از یه #intj دوراندیشی رو یاد بگیر.. از یه #ISTP بی ریایی و یک رنگ بودن رو یاد بگیر.. از یه #ISFP روشنفکری و ذهن باز رو یاد بگیر.. از یه #INFP...
  11. amın

فکت از تایپ ها :: ـ #ENFJ : اون دوست داره به شما کمک کنه خودتون رو دوست داشته باشید و میتونه تو شرایط بحرانی به بقیه روحیه بده. ـ #INFJ : ممکنه به اون اندازه ای که شما باهاش احساس راحتی و صمیمیت می کنید، اون با شما احساس راحتی نکنه.. ـ #ESFJ : وقتی کنار آدمای تودار و ساکت که به هیچ عنوان...
  12. amın

INTJ معمار | INTJ

خوشبحالتون شبا قبل خواب به کسی که دوسش دارید فکر میکنید؛ من فقط به اینکه چطوری پول بیشتری دربیارم فکر میکنم. #ESFJ, #ESTJ, #ISFJ, #ISTJ, #ENTJ, #intj, #ENFJ, #INFJ
  13. amın

INTJ معمار | INTJ

یه مریضی هم هست که دوس داری همه چیزو تنهایی حل کنی ولی زورت نمیرسه و توی تنهاییه خودت تنها تر میشی. #ISFP, #ISFJ, #ISTP, #INFJ, #intj, #INTP, #INFP, #ISTJ
  14. N

INFJ حامی | INFJ

چه چیزی باعث عصبانیت #INFJ می‌شه ؟ افراد مغرور ، مسخره شدن ، تصمیم اجباری ، صدای بلند ، مزاحم بودن و مزاحم شدن.
  15. اِنزوا؛

...سوییت مهربون من هستی... یا شایدم نیستی؟ *شکلک خنده* #INFP بیا یه تایم تو روز مشخص کنیم و هر وقت گریه‌ات اومد یا میخواستی بخندی بیا بغل من #INFJ تو انسان مورد علاقه منی. حالا میشه بیای بغلم؟ #ENFJ عشق بی‌حد و مرز من فقط برای توئه. #ENFP بیا با هم بریم تو فضا گم شیم. #ESTP میخوام...
عقب
بالا