کاربرد هشتگ INFP

1. Amin~

INFP میانجی | INFP

• تایپ INFP چطور دوست دختریه؟ شما پر شور و هیجان هستید. هیچ کس به اندازه یک INFP عمیقا ، شدید شریک زندگی خودش رو دوست نداره. شما می خواید در مورد فردی که باهاش توی رابطه این همه چیز رو بدونید. همه ترس ها، خواسته ها و عمیق ترین زخم هاشون. شما تلاش می کنید که پارتنرتون رو تا حدی که ممکنه درک کنید...
  2. اِنزوا؛

INFP میانجی | INFP

اگه دیدی یه INFP گریه میکنه و غر میزنه زیاد نگرانش نباش اما اگه دیدی ساکته، به طرز غیر معمولی ساکته بدون یه مشکلی هست. #INFP
  3. آبی پَرَست؛

ISTJ تدارکاتچی | ISTJ

• جنبه‌های متفاوت تایپ ISTJ ممکنه سرسخت و جدی به نظر برسه اما همزمان خیلی مهربونه و قابل اعتماد ترینه. ―――———―――———―― #INFP
  4. FATEMEH ASADYAN

ENTP مجادله گر | ENTP

سازگاری بالا با #INFP
  5. آبی پَرَست؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

• اونایی که مردمو دوست دارن ولی نمیخوان دور و ورشون باشن. 1. #INFP 2. #INFJ 3. #ISFP 4. #ISFJ ―――———―――———―― #fact
  6. P

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

#INFP #ENTP
  7. Mons

INFP میانجی | INFP

+ هی INFP , بیشترین دروغی که گفتی چی بوده؟ - من فراموشش کردم. ―――———―――———―― #INFP
  8. Mons

INFP میانجی | INFP

• یک نقل قول متناسب با تایپ INFP "من معتقدم که تخیل از دانش قوی‌تره و به همین دلیل افسانه ها قدرتمندتر از تاریخ هستن. معتقدم که رویاها قدرتمندتر از واقعیت ها هستن و امید همیشه بر تجربه پیروز میشه. من معتقدم که خنده تنها درمان غم و اندوه و عشق از مرگ قویتره." - رابرت فولگوم ―――———―――——――—...
  9. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

باور کن سر گشادی خوندن رو هم یاد نگرفته... #ISFP #INFP #ESFP #ENFP #ENTP #INTP #ESTP #ISTP
  10. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

بیچاره رفیقش #ENTJ #INFP #ESTP #ISTJ
  11. Amin~

INFP میانجی | INFP

• تایپ INFP چطور به دیگران انگیزه میده؟ شما مصداق بارز مثبت بودن و همیشه دنبال خوبی ها تو همه چیز هستین. توسط قطب نمای اخلاقیتون هدایت میشین و نمیتونین راجع به کاری که بنظر غلط میاد حس خوبی داشته باشین. محترم و پایبند به اعتقاداتتون هستین. هنرمندین و عمیق ارتباط برقرار میکنین و بخاطر یادگیری...
  12. آبی پَرَست؛

MBTI سازگاری تایپ‌های MBTI

INFP: Fi > Ne > Si > Te • ESTJ: Te > Si > Ne > Fi خب، این رابطه از اون رابطه هاست که ممکنه اصلا شکل نگیره! حالا میگید چرا؟ چون احتمالا INFP اسمِ ESTJ رو از قبل، تووی لیست سیاه خودش نوشته و ESTJ هم، شاید فقط یه بار اسمِ INFP رو شنیده باشه و تا حالا اصلا از نزدیک ندیدتش! همین میشه که هیچ وقت با...
  13. آبی پَرَست؛

تایپ Infp بخاطر Fi احساسات عمیق و دنیای درونی خیلی غنی ای داره، ینی درونش یه دنیتی رویاییه اما هندل کردن موقعیت های اجتماعی براش سخته و ممکنه یکم(یا حتی خیلی) awkward رفتار کنه و ندونه چی بگه یا سوتی بده ینی بچه یهو هُل بشه و خجالت بکشه و احساس غریبی کنه اینجاست که enfj عزیز ما میاد و فرشته نجات...
  14. آبی پَرَست؛

فانکشن‌ها: INFP: Fi-Ne-Si-Te خب، باید بگم که این رابطه تقریبا از روابط پر چالش حساب میشه- این دو تایپ با اینکه فانکشن مشترک دارند، اما نه از نظر تفاوت و نه از نظر شباهت خیلی سازگاری ندارند... دانته نمی‌خواد ناامیدتون کنه اما بشارت دهنده امید هم نیست(آه!...لینک دین و مذهب اختصاصی من رو می‌تونید...
  15. آبی پَرَست؛

• رابطه دوستانه ENTJ و INFP دوستی INFP, ENTJ جزو ماندگارترین و بهترین دوستی‌ها بین تایپ‌هاست و با توجه به روحیه‌‌ی دارک ENTJ و لطافتی که INFP ها درون خودشون دارن، جای تعجب نیست که با هم به خوبی سازگاری دارن. #INFP . #ENTJ ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
عقب
بالا