نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ ENTP

1. N

ENTP مجادله گر | ENTP

چه چیزی باعث عصبانیت #ENTP می‌شه ؟ خندیدن به نظرشون یا ایده‌هاشون ، بحثهای طولانی و خسته کننده ، افرادی که جلوشونو برای پیشرفت می‌گیرن.
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...#intj : چون دوستت دارم خودت و آینده‌ات رو مفتی آنالیز میکنم. #INTP : پیام تو رو سین نمیکنم جواب ندم. حتما جواب میدم. انقدر دوستت دارم. #ENTP : میذارم گاه به گاه بعضی از بحث‌ها رو تو ببری. در این حد برام قابل تحملی. راضی باش. #ENTJ از تو یه کوچولو کمتر از بقیه بدم میاد. #ESFJ ...
  3. N

...معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ #ESTJ ↜ اینکه بدونه چقدر موثر، مفید و دوست‌داشتنی هست. ـ #ESFJ ↜ تحسین شدن و مورد احترام قرار گرفتن. ـ #ENFJ ↜ از پس یه کاری...
  4. N

...کنه و شونه به شونه‌ی هم قدم بردارن. ـ #ESFP ↜ کسی که بهش وایب خوبی بده، حس قشنگی ازش دریافت کنه. ـ #ENFP ↜ کسی که از مصاحبت باهاش لذت ببره. ـ #ENTP ↜ کسی که حس شوخ طبعی زیرکانه‌ای داشته باشه، قدر دانش و هنر رو بدونه. ـ #ESTJ ↜ کسی که تحت هر شرایطی باهاش صادق باشه. ـ #ESFJ ↜ کسی که خاکی و ساده...
  5. Pingu

...باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال پیچتون می‌‌کنن که کجا قراره برید و چیکار کنید. آخر هم...
  6. Pingu

...از مدتی محصور شدن، احساس کلافگی و بد خلقی داشته باشه. ـ #ENFP ↜ احتمالا دلشون بخواد به یه نماد یا نشانِ خاص برای خودشون اعتقاد داشته باشن. ـ #ENTP ↜ بعضی مواقع خیلی دلشون میخواد مشهور باشن و مواقعی هم برعکس فقط میخوان هیچکسی دورشون رو شلوغ نکنه. ـ #ESTJ ↜ از جمله کسایی که به سختی قبول...
  7. N

ENTP مجادله گر | ENTP

اگه entp هستی کتاب « عقاید یک دلقک » و « هنر همیشه برحق بودن » رو بخون . #ENTP
  8. اِنزوا؛

ENTP مجادله گر | ENTP

ـ ENTP: شوخی هایی که من میکنم همیشه به معنی نزدیک بودنم به شما نیست! گاهی برای اینه که کنارتون معذبم و میخوام با طعنه زدن، بهتون بفهمونم که حد خودتون رو بدونید و فاصلتون رو باهام حفظ کنید، هرچقدر ناراحت تر و معذب تر بشم شوخی هام تلخ تر میشن، من آدم پیچیده‌ایم، پشت هرطنز من کلی معنا نهفتس...
  9. N

...فقط یک درصد شارژ داشته باشه یا اینکه کلاً دور از دسترسش باشه. ـ #ENFP ↜ یک دفعه‌ای با کراش یا فرد مورد علاقه‌اش برخورد کنه یا جلوش سوتی بده. ـ #ENTP ↜ یه زندگی خیلی معمولی و سطح پایین داشته باشه. ـ #ESTJ ↜ بدونه که قراره برای ملاقاتش دیر برسه یا چیزی رو نصفه و نیمه تحویل بده. ـ #ESFJ ↜ اینکه...
  10. N

...من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP و #INFP و #ESTJ و #ISTP ↜ دسته "بستگی داره رو کی کراش زده باشی. طرف چقدر سرسخته؟ باید با سیاست بری جلو" ـ #ENTP و #ESTP ↜ دسته "برو تو کارش. ایول مخشو بزن ببینم چکار میکنی!"
  11. اِنزوا؛

ENTP مجادله گر | ENTP

مشتاق و باانگیزه بودن و تنبلی نقطه مقابل همن ولی entp هردوش رو باهم داره! #ENTP
  12. Seta~

Type8 چالش‌گر | Type8

‌‌ادامه‌ی: #ENTP های #type8 بخش دوم: آدمای پر انرژی و فعالی هستن و از افراد تنبل متنفرن. از خودشون و عزیزانشون به شدت محافظت می‌کنن. روحیه قوی‌ای دارن و مقابل تهدیدات سریع و قاطعانه عمل می‌کنن. آدمای صریح و رکی هستن که برای گفتن نظر و اعتقاداتشون، تعارف ندارن.
  13. Seta~

Type8 چالش‌گر | Type8

‌‌این قسمت: #ENTP های #type8 این افراد دنبال قدرت و کنترل اوضاع هستن و از وابستگی به دیگران متنفرن. استقلال و آزادی عمل براشون خیلی مهمه و اگه کسی بخواد محدود و کنترلشون کنه یا براشون قانون بزاره اصلا تحمل نمی‌کنن. اونا ایده‌های خوب و خلاقانه‌ای دارن و از حل مشکلات به روش‌های جدید لذت می‌برن.
  14. رز سیاهِ من

ENTP مجادله گر | ENTP

. . _هی! تو چرا اینقدر پیچیده و عجیبی؟؟؟ +چون من یه entp هستم بچه جون . . . #ENTP
  15. Kalŏn

ENTP مجادله گر | ENTP

#ENTP وقتی ک نمیتونه عکس های خوبی بگیره ب خودش میگه ک 'زندگی کوتاهِ نیازی ب عکس گرفتن نیست'.
عقب
بالا