متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ ENTP

1. Natanahi

ENTP مجادله گر | ENTP

چه چیزی باعث عصبانیت #ENTP می‌شه ؟ خندیدن به نظرشون یا ایده‌هاشون ، بحثهای طولانی و خسته کننده ، افرادی که جلوشونو برای پیشرفت می‌گیرن.
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...#intj : چون دوستت دارم خودت و آینده‌ات رو مفتی آنالیز میکنم. #INTP : پیام تو رو سین نمیکنم جواب ندم. حتما جواب میدم. انقدر دوستت دارم. #ENTP : میذارم گاه به گاه بعضی از بحث‌ها رو تو ببری. در این حد برام قابل تحملی. راضی باش. #ENTJ از تو یه کوچولو کمتر از بقیه بدم میاد. #ESFJ ...
  3. Natanahi

...معماهای ذهنی. ـ #ESTP ↜ مورد اعتمادِ رفیق‌هاشون بودن. ـ #ESFP ↜ تاثیر مثبت گذاشتن روی بقیه. ـ #ENFP ↜ فعالیت های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ #ESTJ ↜ اینکه بدونه چقدر موثر، مفید و دوست‌داشتنی هست. ـ #ESFJ ↜ تحسین شدن و مورد احترام قرار گرفتن. ـ #ENFJ ↜ از پس یه کاری...
  4. Natanahi

...کنه و شونه به شونه‌ی هم قدم بردارن. ـ #ESFP ↜ کسی که بهش وایب خوبی بده، حس قشنگی ازش دریافت کنه. ـ #ENFP ↜ کسی که از مصاحبت باهاش لذت ببره. ـ #ENTP ↜ کسی که حس شوخ طبعی زیرکانه‌ای داشته باشه، قدر دانش و هنر رو بدونه. ـ #ESTJ ↜ کسی که تحت هر شرایطی باهاش صادق باشه. ـ #ESFJ ↜ کسی که خاکی و ساده...
  5. H

...باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که میان و پيشنهاد بیرون رفتن رو می‌دن. ـ #INFJ, #INFP : کلی سوال پیچتون می‌‌کنن که کجا قراره برید و چیکار کنید. آخر هم...
  6. H

...از مدتی محصور شدن، احساس کلافگی و بد خلقی داشته باشه. ـ #ENFP ↜ احتمالا دلشون بخواد به یه نماد یا نشانِ خاص برای خودشون اعتقاد داشته باشن. ـ #ENTP ↜ بعضی مواقع خیلی دلشون میخواد مشهور باشن و مواقعی هم برعکس فقط میخوان هیچکسی دورشون رو شلوغ نکنه. ـ #ESTJ ↜ از جمله کسایی که به سختی قبول...
  7. Natanahi

ENTP مجادله گر | ENTP

اگه entp هستی کتاب « عقاید یک دلقک » و « هنر همیشه برحق بودن » رو بخون . #ENTP
  8. اِنزوا؛

ENTP مجادله گر | ENTP

ـ ENTP: شوخی هایی که من میکنم همیشه به معنی نزدیک بودنم به شما نیست! گاهی برای اینه که کنارتون معذبم و میخوام با طعنه زدن، بهتون بفهمونم که حد خودتون رو بدونید و فاصلتون رو باهام حفظ کنید، هرچقدر ناراحت تر و معذب تر بشم شوخی هام تلخ تر میشن، من آدم پیچیده‌ایم، پشت هرطنز من کلی معنا نهفتس...
  9. Natanahi

...فقط یک درصد شارژ داشته باشه یا اینکه کلاً دور از دسترسش باشه. ـ #ENFP ↜ یک دفعه‌ای با کراش یا فرد مورد علاقه‌اش برخورد کنه یا جلوش سوتی بده. ـ #ENTP ↜ یه زندگی خیلی معمولی و سطح پایین داشته باشه. ـ #ESTJ ↜ بدونه که قراره برای ملاقاتش دیر برسه یا چیزی رو نصفه و نیمه تحویل بده. ـ #ESFJ ↜ اینکه...
  10. Natanahi

...من نپرس، من خودم موندم تو این مسائل..." ـ #ESFP و #ENFP ↜ دسته "به ما هم بگو طرف کیه شاید کراش زدیم، تک خوری بَده!" ـ #INTP و #INFP و #ESTJ و #ISTP ↜ دسته "بستگی داره رو کی کراش زده باشی. طرف چقدر سرسخته؟ باید با سیاست بری جلو" ـ #ENTP و #ESTP ↜ دسته "برو تو کارش. ایول مخشو بزن ببینم چکار میکنی!"
  11. اِنزوا؛

ENTP مجادله گر | ENTP

مشتاق و باانگیزه بودن و تنبلی نقطه مقابل همن ولی entp هردوش رو باهم داره! #ENTP
  12. Seta~

Type8 چالش‌گر | Type8

‌‌ادامه‌ی: #ENTP های #type8 بخش دوم: آدمای پر انرژی و فعالی هستن و از افراد تنبل متنفرن. از خودشون و عزیزانشون به شدت محافظت می‌کنن. روحیه قوی‌ای دارن و مقابل تهدیدات سریع و قاطعانه عمل می‌کنن. آدمای صریح و رکی هستن که برای گفتن نظر و اعتقاداتشون، تعارف ندارن.
  13. Seta~

Type8 چالش‌گر | Type8

‌‌این قسمت: #ENTP های #type8 این افراد دنبال قدرت و کنترل اوضاع هستن و از وابستگی به دیگران متنفرن. استقلال و آزادی عمل براشون خیلی مهمه و اگه کسی بخواد محدود و کنترلشون کنه یا براشون قانون بزاره اصلا تحمل نمی‌کنن. اونا ایده‌های خوب و خلاقانه‌ای دارن و از حل مشکلات به روش‌های جدید لذت می‌برن.
  14. رز سیاهِ من

ENTP مجادله گر | ENTP

. . _هی! تو چرا اینقدر پیچیده و عجیبی؟؟؟ +چون من یه entp هستم بچه جون . . . #ENTP
  15. Kalŏn

ENTP مجادله گر | ENTP

#ENTP وقتی ک نمیتونه عکس های خوبی بگیره ب خودش میگه ک 'زندگی کوتاهِ نیازی ب عکس گرفتن نیست'.
عقب
بالا