کاربرد هشتگ ESTP

1. fateme_sa

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...↜ انرژی و اشتیاق درونی. ـ #ISFP ↜ جذابیت. ـ #INFP ↜ میتونن بالاترین حدِ هر چیز رو تصور کنن. ـ #INTP ↜طالب آگاهی و ذهنیت محدود ناشدنی. ـ #ESTP ↜ قدرت تاثیر گذاری بالا. ـ #ESFP ↜ اصالت. ـ #ENFP ↜ کنجکاوی. ـ #ENTP ↜ ارزش قائل شدن برای حقایق. ـ #ESTJ ↜ فداکاری و تعهد. ـ #ESFJ ↜ خوش فکر و...
  2. N

ESTP کارآفرین | ESTP

اینکه برنامه‌‌های یک نفر دیگه رو به اجبار انجام بدی‌ و رئیس بازی های یک نفر رو تحمل کنی اخرین چیزیه که estp از خدا میخواد #ESTP
  3. N

‌ • سرعت عاشق شدن تایپ‌های MBTI ⚪️ـ #ESFP , #ESTP , #ENFP ↜ سریع‌تر از یوسین بولت. ⚫️ـ #INFP , #ENFJ , #ISFP ↜ دویدن معمولی. ـ #ENTP , #ESFJ , #ESTJ ↜ دویدن ملایم. ـ #ENTJ , #ISTJ , #ISFJ , #INFJ ↜ راه رفتن آهسته. ـ #INTP , #intj , #ISTP ↜ خزیدن حلزونِ حامله.
  4. N

ESTP کارآفرین | ESTP

ـ ESTP : از همین الان بگم، اگه میخوای همش جملاتی مثل "تو نمیتونی انجامش بدی" "چرا برای آینده ات برنامه ریزی نمیکنی" "باید زندگی رو جدی تر بگیری" رو مدام بهم بگی. اصلا سمت من نیا #ESTP
  5. N

ESTP کارآفرین | ESTP

ـ ESTP : مطمئن، بی باک، عملگرا #ESTP
  6. N

ESTP کارآفرین | ESTP

اگه میخوای یه ESTP رو تبدیل به قاتل کنی فقط بهش بگو "کارایی که انجام میدی اصلا جالب و تحسین برانگیز نیستن" #ESTP
  7. N

ESTP کارآفرین | ESTP

ـ ESTP : خیلی دوستانه است #ESTP
  8. N

ESTP کارآفرین | ESTP

یه Estp اینجوریه که شاید کلی زمان وجود داشته باشه، من خودمم میدونم که باید صبر کنم اما برای جلو رفتن عجله دارم. #ESTP
  9. N

ESTP کارآفرین | ESTP

مغز estp ” اخه چرا ادم های اطرافم همش با کنایه حرفاشون رو میزنند، اینقدر سخته که رک بهم بگن مشکلشون چیه و باز چرا ناراحت شدند؟ “ #ESTP
  10. N

ESTP کارآفرین | ESTP

اگر estp یه جمله بود : خب، کی پایه‌ی یه پارتی خفنه؟ #ESTP
  11. N

ESTP کارآفرین | ESTP

یه Estp از چی ساخته شده؟ - چشم و لبخندی که هرکسی رو مجذوب میکنه. - صدایی که حرفشون رو به همه برسونه. - شونه های محکمی که برای حمایت از خودش و دوستاش ساخته شده. #ESTP
  12. N

...حس ششم قوی در عین واقع گرایی. ـ #INFJ احساسی ای منطقی. ـ #ENFJ قضاوت گری مراقب و محتاط. ـ #ISTP چیره دستِ درون‌نگر و اهل بینش و بصیرت. ـ #ESTP خروشان بودن در عین آرامی و خونگرمی. ـ #ISTJ ایدئالیستی عملگرا و حقیقت محور. ـ #ESTJ نظام دهنده ای ناگه خواه، مطابق انگیزه های درونی و گاها حتی...
  13. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

• چطور به یک ESTP برای مقابله با استرس کمک کنیم؟ ∽ بعد از اتفاق بهش فضا بدید. ∽ بهش گوش کنید. بدونید که احتمالاً غیر منطقی میشن. ∽ تأیید یا تشویقش کنید. ―――———――――――—— #ESTP
  14. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

• تایپ ESTP در شرایط استرس زا یه ESTP وقتی با استرس روبرو میشه، از درون احساس خلأ و توخالی بودن میکنه. اولین انگیزه اونا ممکنه انتقام جویی از چیزی که باعث استرس اونا شده، باشه. اونا ممکنه این کار رو با تمسخر ارزش های بقیه یا ضد اجتماعی شدن و بی اعتنایی نسبت به دیگران انجام بدن. ―――———―――———――...
  15. FATEMEH ASADYAN

ISFP ماجراجو | ISFP

سازگاری بالا با #ESTP
عقب
بالا