متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ ENTJ

1. Natanahi

ENTJ فرمانده | ENTJ

چه چیزی باعث عصبانیت #ENTJ می‌شه ؟ واکنش‌های بیش از حد احساسی ، تنبلی ، احتمال موفقیت کم ، غر زدن.
  2. اِنزوا؛

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...جواب ندم. حتما جواب میدم. انقدر دوستت دارم. #ENTP : میذارم گاه به گاه بعضی از بحث‌ها رو تو ببری. در این حد برام قابل تحملی. راضی باش. #ENTJ از تو یه کوچولو کمتر از بقیه بدم میاد. #ESFJ : تو باعث میشی درونم گرم و نرمالو شه. #ESFP بهت کلی توجه میکنم و میچلونمت. مطمئن باش. #ISTP...
  3. Natanahi

...های جدید و باحال انجام دادن. ـ #ENTP ↜ ماجراجویی‌های خفن. ـ #ESTJ ↜ اینکه بدونه چقدر موثر، مفید و دوست‌داشتنی هست. ـ #ESFJ ↜ تحسین شدن و مورد احترام قرار گرفتن. ـ #ENFJ ↜ از پس یه کاری بر اومدن، مشاهده ثمربخش بودن کمکشون و موفقیت افراد. ـ #ENTJ ↜ پیدا کردن یا ابداع روش های جدید برای انجام یه کار.
  4. Natanahi

...زیرکانه‌ای داشته باشه، قدر دانش و هنر رو بدونه. ـ #ESTJ ↜ کسی که تحت هر شرایطی باهاش صادق باشه. ـ #ESFJ ↜ کسی که خاکی و ساده باشه و زود با هم جفت بشن. ـ #ENFJ ↜ کسی که برای خودِ این تایپ ارزش قائل باشه، بهش یادآوری کنه که از خودش مراقبت کنه. ـ #ENTJ ↜ کسی که به این تایپ کمک کنه به رشد و تعالی...
  5. H

...دم در خونشون تا بگید بیا بریم بیرون، چیکار می‌کنن؟ ـ #ESFJ, #ISFJ, #ISFP, #ENFJ : خوشحال می‌شن و قبول می‌کنن تا باهم برین بیرون. ـ #ESTJ, #ENTJ, #ISTJ : بدون اینکه چیزی بگن در رو می‌بندن. ـ #intj, #INTP, #ISTP : حتی در رو باز نمی‌کنن. ـ #ESFP, #ESTP, #ENTP, #ENFP : خودشون کسی هستن که...
  6. H

...زندگی بپرسید احتمالا اولین چیزی که بهش فکر کنن دستاورد هاست و چیزهایی که داشتن یا نداشتن. ـ #ENFJ ↜ از جمله کساییه که به زبان بدن افراد توجه خیلی زیادی میکنه. ـ #ENTJ ↜ کسایی هستن که در حضور یک سلبریتی، معمولی باهاش رفتار میکنن و هیچوقت فلسفه شلوغ‌کاری برای نزدیک شدن به افراد معروف رو درک...
  7. Natanahi

ENTJ فرمانده | ENTJ

اگه entj هستی کتاب « سقوط » و « دنباله رو » رو بخون . #ENTJ
  8. اِنزوا؛

ENTJ فرمانده | ENTJ

ـ ENTJ: بعضیا از من متنفرن؛ نه چون من آدم بدیم، چون نمیتونن در حد من باشن! متنفر بودن از من راحت تر از رقابت کردن با منه! اونا نمیتونن مثل من باشن و ازم متنفرن. و من به این قضیه افتخار میکنم چون نشون دهنده قدرت و شجاعته منه! #ENTJ
  9. Natanahi

...باشه. ـ #ESTJ ↜ بدونه که قراره برای ملاقاتش دیر برسه یا چیزی رو نصفه و نیمه تحویل بده. ـ #ESFJ ↜ اینکه مردم راجع بهش چه فکری میکنن و پشت سرش چی میگن. ـ #ENFJ ↜ یادش بره که یه کاری رو قبلا انجام داده یا نه... یا شاید هم، فقط تصور کرده که انجامش داده؟! ـ #ENTJ ↜ اینکه هیچ چیزی طبق انتظارش پیش نره.
  10. Natanahi

• تایپ‌ های MBTI به کسی که کراش زده چه مشاوره‌ای میدن؟ ـ #ISFJ و #ENFJ ↜ دسته "فقط برو با کراشت صحبت کن، بقیه‌اش رو خدا کریمه" ـ #ISTJ و #ENTJ و #ESFJ ↜ دسته "حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این...
  11. اِنزوا؛

ENTJ فرمانده | ENTJ

سازگاری و ناسازگاری نقطه مقابل همدیگن ولی entj هردوش رو باهم داره! #ENTJ
  12. Kalŏn

ENTJ فرمانده | ENTJ

#ENTJ مشکلاتش رو متوجه میشه ولی هیچ ایده‌ای برای حل کردنشون نداره
  13. Kalŏn

ENTJ فرمانده | ENTJ

#ENTJ از اون دسته ادماس که دستور میده و انتظار داره حرف هاش بی چون و چرا اجرا بشن
  14. Amin~

...شگفت انگیز املی پولن (Amelie) ـ #ENFP ↜ آفتاب ابدی ذهن بی آلایش (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ـ #intj ↜ بازی اندر (Ender’s Game) ـ #ENTJ ↜ گرگ وال استریت (The Wolf of Wall Street) ـ #INFJ ↜ خاطرات یک گیشا (Memoirs of a Geisha) ـ #ENFJ ↜ اثر پروانه ای (The Butterfly Effect) ـ...
  15. Amin~

...خیالش راحته که بدونه قراره بزودی چیزای جدیدی رو تجربه بکنه. ـ #intj ↜ وقتی خیالش راحته که بدونه مشکلاتش از کجان و بتونه اونارو رو حل بکنه. ـ #ENTJ ↜ وقتی خیالش راحته که بتونه با دوستاش درس بخونه یا یه کار مشترک انجام بده. ـ #INFP ↜ وقتی خیالش راحته که کسیو نرنجونه و عذاب وجدان بابت چیزی...
عقب
بالا