نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ آب

  1. FATYMArr

    آموزشی نمونه سوالات سلامت و بهداشت نهایی

    ...و فراورده های آن دقت کنید. – مصرف #قند، شکر، شیرینی و شکلات را محدود کنید. – #نمک کمتر مصرف کنید و از نمک ید دار استفاده کنید. – به میزان کافی #آب سالم و پاکیزه در طول روز بنوشید. – هنگام طبخ و مصرف مواد غذایی، بهداشت فردی را رعایت کنید. – هنگام تهیه مواد غذایی به استانداردهای سلامت آن همچون...
  2. FATYMArr

    آموزشی نمونه سوالات سلامت و بهداشت نهایی

    ...بیماری های ناشی از غذا چگونه ایجاد می شوند؟ پاسخ: #بیماری هایی هستند که به عللی از جمله پایین بودن سطح #بهداشت_فردی یا بهداشت محیط، عدم دسترسی به آب سالم در بعضی از مناطق یا استفاده از #آب نامناسب در تهیه غذا، فراوری نامناسب غذا، گسترش استفاده از غذاهای خیابانی و نبودن نظارت مناسب بر آنها،...
  3. FATYMArr

    آموزشی نمونه سوالات سلامت و بهداشت نهایی

    ...سانتی گراد به بالا) و یا کاملاً #سرد (زیر ۱۰ درجه سانتی گراد) نگهداری شود تا به مدت #طولانی سالم بماند. ۱۱- اصول بهداشتی محیط مواد غذایی را ذکر کنید؟ پاسخ: تهیه #آب سالم و کافی – دفع صحیح زباله و مواد دفعی – #مبارزه با #حشرات و جوندگان ناقل بیماری – #پیشگیری از ورود گرد و غبار و مواد خارجی...
  4. FATYMArr

    آموزشی نمونه سوالات سلامت و بهداشت نهایی

    ...آهن، کلسیم، #منیزیم، سدیم و- . . ۳۱- #حیاتی ترین نیاز غذایی و پر مصرف ترین ماده غذایی انسان که در تمام فعل و انفعالات بدن نقش دارد، چیست؟ پاسخ: #آب. ۳۲- #آب چه کمکی به بدن می کند؟ پاسخ: آب که بخش اصلی #خون را تشکیل میدهد، به دفع مواد زائد، تنظیم دمای بدن و انتقال مواد مغذی مورد نیاز تمام سلول...
  5. FATYMArr

    آموزشی نمونه سوالات سلامت و بهداشت نهایی

    ۲۵- #ویتامین ها به چند گروه کلی تقسیم میشوند؟ پاسخ: ۱-ویتامین های #محلول در چربی ۲ -ویتامین های محلول در #آب. ۲۶- ویتامین های محلول در چربی چه ویژگی دارند و شامل کدام ویتامین ها می شوند و در کدام اندام بدن ذخیره می شوند؟ پاسخ: ویتامین های محلول در چربی میتوانند در بدن ذخیره شوند و شامل...
عقب
بالا