کاربرد هشتگ میا

1. پ

در حال تایپ رمان داستان من | پاییز پنهان کاربر انجمن یک رمان

...را به عنوان جفت یک آلفای خون آشام انتخاب کرده‌اند در حالی‌که نبرد خونین و خشم آن‌ها از انسان‌ها تنها چند قرن بود که از بین رفته‌ بود و هنوز هم میان آن‌ها نفرتی کهن وجود داشت. همه چیز به طرز شگفت‌انگیزی درست و در جای خود قرار داشت و من... «همان برگزیده بودم.»...
  2. پ

- تو جادوگر احمق چی در اون‌ مغزت می‌گذرد‌؟فکر‌ کردی من نیاز به کمک‌ توی پست برای‌ پیدا‌ کردن‌ جفتم‌ دارم؟ - نه آلفا اتاش اشتباه برداشت کردین‌ این قصد را نداشتم‌ که بگویم‌ شما ناتوان‌اید اما جفت شما در خطر است. حتی از یک کیلومتری هم می‌توانستی خشم نگاه اتاش را ببینی آن زن یا زیادی گستاخ و یا...
  3. پ

- نمی‌خواهم با جهالتم باعث درگیری قبیله با آن خ**یا*نت کارها بشم اما فکر می‌کنم لازم باشد اقدامات لازم را انجام دهیم. - امنیت قبیله را دو برابر کن و فعلا ورود هر کسی را به جز رده بالاهای قبیله به قبیله ممنوع کن. - بله الفام .............................................. پیشگویی داشت...
  4. پ

...داده شده‌است سخت است اما...این داستان من است . من این‌ را برای کسانی می‌نویسم که به سرنوشت من دچار شده‌اند. از طرف ملکه میا همسر آلفای بزرگ آتاش ........................................... نه دیگر نمی‌توانم دیگر تحمل ندارم چرا باز هم باید این کابوس را ببینم...
عقب
بالا