کاربرد هشتگ مهدیه_سجده

1. M

رتبه دوم BNY رمان میخکوب | مهدیه سجده نویسنده افتخاری انجمن یک رمان

روزهایی از راه رسیده‌اند که کابوسشان هم تنم را می لرزاند! #مهدیه_سجده جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  2. M

انگار آنقدر برای زندگی کردن دویدیم... که زندگی را پشت سر جا گذاشتیم... #مهدیه_سجده جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  3. M

اینم رمان دوم من که خوشحال میشم همراهش باشین https://forum.1roman.ir/posts/1736033/ در سرم همهمه‌ی گمشده‌ایست…. که می‌خواهد حقیقت را بگوید… حقیقتی که تمام عمر از شنیدنش فرار کردم! #مهدیه_سجده جدی جدی اینجوری پیش بره پارت گذاری رو متوقف می‌کنم! جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  4. M

...بین گذشته و آینده‌ام رها شده بودم! گاهی رها شدن هم معنای آزادی ندارد! من هنوز هم در قفس بودم… ترس از آینده و درد کشیدن برای گذشته… من هنوز هم در قفس بودم #مهدیه_سجده اینم پارت دوم فکر میکنم تا الان یه مقدار متوجه ماجرا شده باشین اما گره ها قراره بیشتر بشن. جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  5. M

خواب دیدم....مرگ آن چنان به من نزدیک بود که لمس میکردم و چه قدر در این سایه مرگ حس آرامش داشتم #مهدیه_سجده نظر بدین باشه؟ جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  6. M

چه قدر درد کشیدی؟ این سوال ذهنم بود از من در تمام شب‌هایی که آزارش دادم... تنها با مرور یک لحظه و مرور و مرور.... . من جواب دادم: -فراوان. #مهدیه_سجده جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  7. M

شلیک شد خاطره‌ای کشنده... به مغزی که به خودنابودی دچار بود! این شکنجه چه غم انگیز شد برای مردی که به فردا امیدوار بود #مهدیه_سجده جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  8. M

مگر میشد آنقدر سخت مردن نسیب من شود... هر روز زندگی کردن در این منجلاب....مرگی بی‌انتها و دردآور.... #مهدیه_سجده جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  9. M

چه قدر د یر فهمیدم... زندگی واقعاً دو روز زندگی بود که من زیادی جدی‌اش گرفته بودم... و چه دیر بود برای این حقیقت.. وقتی به آخر خط رسیده بودم. #مهدیه_سجده جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
  10. M

من آمده بودم برای هیچ! و این هیچ در زندگی چه قدر برایم گران تمام شد! #مهدیه_سجده جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید
عقب
بالا